Vine perioada sărbătorilor, iar businessul înregistrează profit? TREI moduri prin care să-ți surprinzi angajații

0

În funcție de natura businessului, mai ales înainte de sosirea perioadei sărbătorilor, ar putea să se înregistreze un profit mai mare. Munca angajaților trebuie să fie răsplătită corespunzător, mai ales dacă tu, ca angajator, îți dorești să îi fidelizezi și să rămână cât mai mult timp în ramura de activitate. Există mai multe moduri prin care angajații pot fi surprinși la locul de muncă și prin care să simtă că activitatea lor este apreciată. În cele ce urmează, vei descoperi câteva idei ce pot fi abordate, pentru a crește satisfacția la job.

Iată câteva moduri prin care angajatorul își poate arăta aprecierea față de angajat

  • Odată ce sărbătorile se apropie sau firma înregistrează performanțe pe piața muncii, există câteva moduri care pot fi abordate, pentru a crește nivelul de satisfacție și mulțumire. Angajatul trebuie să se simtă apreciat la job și să aibă parte de feedback constant, pentru a fi sigur că munca sa este prestată corect. Un angajator ar putea să-și arate aprecierea față de angajat prin oferirea anumitor beneficii. De exemplu, fiecare angajat ar putea primi câte un card cadou de la Pluxee.ro, care poate fi utilizat atât în magazinele fizice, cât și în cele online. Un asemenea card poate fi încărcat cu suma de 300 de lei, bani ce pot fi utilizați pentru achiziționarea de cadouri, de la articole vestimentare și încălțăminte, până la electronice, electrocasnice, produse cosmetice, bijuterii, jucării sau alte produse.
  • Un alt mod prin care angajatorul poate să își arate aprecierea față de echipa sa îl reprezintă oferirea unui card de vacanță. Prin acest mod, angajații pot merge într-un concediu în România, alegându-și singuri cazarea preferată, dar și locurile pe care doresc să le viziteze. După o perioadă stresantă și solicitantă la locul de muncă, un astfel de beneficiu ar putea fi binevenit. Un astfel de beneficiu ar putea fi acordat o dată pe an, însă suma încărcată pe card nu trebuie să depășească șase salarii minime brute. Cardul poate fi utilizat atât pentru plata online, cât și pentru cea la unitatea de cazare. Banii de pe card pot fi utilizați și la agenția de turism, dacă angajatul dorește să își efectueze un concediu prin intermediul unui astfel de agent.
  • Nu în ultimul rând, angajatorul ar putea să ofere echipei sale carduri de cultură. Prin intermediul acestora, angajatul poate să ia parte la diverse evenimente culturale, la concerte și spectacole, teatru sau operă. Totodată, dacă știi că există fani ai fotbalului sau ai altor sporturi, asemenea tichete sunt binevenite, deoarece se pot achiziționa bilete și la competițiile sportive. În plus, se pot cumpăra și cărți, aspect care poate fi benefic, pentru a încuraja lectura.

Pe lângă toate acestea, este important ca fiecare angajat să aibă o comunicare eficientă cu superiorii, pentru ca activitatea să se desfășoare în parametri optimi. Angajatorul trebuie să se asigure că echipa sa primește un feedback prompt, care să ajute la creșterea businessului, dar și la dezvoltarea profesională a fiecărui lucrător. Iar atunci când firma înregistrează profit sau când se apropie sărbători și zile importante din an, să fie răsplătiți corespunzător.

Sursă foto: Pexels.com

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate