Vincalizarea Zanestiului

0

Urmarim cu interes campania desfasurata de domnul Vinca Daniel in Zanesti. Desi lupta electorala nu a inceput oficial, domnul Vinca a gasit o solutie ingenioasa de a se face cunoscut in zona, si anume, “Proiectul Pro-Zanesti”.

Dupa cum apreciam si noi, cu mult inainte ca domnul Daniel Vinca sa inceapa “Vincalizarea” Zanestiului, iata ca aceasta campanie pe locale se desfasoara dupa alte reguli si la un alt nivel. Iata ca s-a trecut de la mitele electorale traditionale la principii de promovare de brand, la mesaje subliminale, iar atacurile foarte cunoascute intre candidati se transforma in provocari de finete la care cel mai slab cedeaza si ataca prosteste contracandidatul, victimizandu-l.

Desi cunoastem foarte bine aversiunea unor oameni la adresa domnului Daniel Vinca, eu zic sa urmariti indeaproape cum se desfasoara aceasta campanie la Zanesti, ca sunt multe de invatat.

Pe scurt, domnul D. Vinca, desi nu locuieste in Zanesti, a reusit in foarte scurt timp si cu resurse financiare minime sa faca o promovare a brandului Vinca in Zanesti. Noua ne-au atras atentia doua aspecte.

1. Modul corect in care s-a facut promovarea de brand unde s-au folosit atat cai directe, cat si subliminale, prin implicatii in activitati zonale fara nicio cotatie politica declarata si in care s-a reusit cooptarea voluntara a zanestenilor fara a li se oferi  niciun fel de recompensa materiala. In termeni tehnici, aceasta se numeste identificarea grupului tinta cu brandul.

2. Bazandu-se pe faptul ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita in Romania, a reusit sa enerveze autoritatile actuale din Zanesti care au atacat in mod haotic si prosteste, victimizand brandul Vinca si creand un efect Stockholm de proportii.

{}

Nu pozam in mirese neprihanite si nu va ascundem faptul ca ziarpiatraneamt.ro il sprijina pe domnul Vinca in demersurile sale legate de comuna Zanesti, dar recomandam si celorlalti politicieni sa traga cu ochiul si sa vada ce se intampla prin aceasta comuna. Vor  avea multe de invatat si chiar daca nu pare o campanie spectaculoasa si multi vor spune ca este chiar manelistica, noi va spunem sa nu fiti superficiali si sa urmariti rezultatele.

Art. pub.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate