[VIDEO] Un bărbat de 37 de ani a încercat să violeze o fetiță de numai 11 ani

Foto: monitorulsv

Ieri, într-un cartier din Suceava, în plină zi, o fetița de 11 ani se îndrepta către un magazin din apropierea casei sale când a fost acostată de un necunoscut și trasă cu forța în garajul din spatele unei curți.

Agresorul, un bărbat de 37 de ani a dezbrăcat-o împotriva voinței ei cu intenția de a o viola. Micuța a început să țipe și spre marele său noroc a fost auzită de doi localnici care se aflau în apropierea locului cu pricina. Aceștia din urmă au venit să vadă ce se întâmplă și au strigat la atacator să o lase în pace, speriindu-l și punându-l pe fugă.

Agresorul s-a speriat, a fugit însă a fost prins imediat de echipajul de poliție ajuns la fața locului. Declarația bărbatului care a salvat-o pe micuță precum și video, aici.

Dragi părinți, atenție sporită! Învățați-vă copiii să nu stea de vorbă cu oamenii necunoscuți, să folosească drumul cel mai scurt și mai tranzitat către școală, grădiniță, magazine, locuri de joacă etc. iar în cazul în care sunt ademeniți cu forța undeva să strige după ajutor cât pot ei de tare!

Sursa: monitorulsv

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. IoanPopescu spune

    Violul este mai mult decât o crimă, pentrucă fata,copila sau femeia datorită șocului psihic din acele momente rămâne cu acea traumă întipărită toată viața.La maturitate în momentul unei apropieri intime,retrăiesc clipele din trecut și nu mai pot avea un comportament firesc, normal, manifestând o frigiditate psihică și fizică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate