VIDEO ȘOCANT: Câine în agonie, târât de o mașină în Neamț

În cursul acestei dimineți am primit la redacție un video greu de privit care surprinde în fapt un șofer ce „tracta” un câine încă în viață. Animalul este legat cu o funie de gât de mașina aflată în mișcare pe drumul public din Agapia, Neamț.

Persoana care a trimis filmarea nu cunoaște detalii despre persoana care a comis fapta, nici despre starea câinelui.

La această oră nu știm dacă bietul animal mai este în viață, dacă a primit vreun sprijin veterinar, nici motivul pentru care bărbatul din imagini a considerat că acest gest este demn de România secolului 21, cu legile în vigoare.

Imaginile au fost trimise de redacția noastră către IPJ Neamț care ne-a comunicat că instituția se va sesiza în baza filmărilor din mediul online, urmând a se demara cercetări în acest caz.

Potrivit legii 205/2004 republicată, actele de cruzime față de animale constituie infracțiune și se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Revenim cu informații pe măsură ce le vom primi, atât de la IPJ Neamț, cât și de la martori.

ATENȚIE! IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!

VEDETI VIDEO AICI (CLICK)

- Apreciază pagina -

20 Comentarii
 1. Aurel spune

  Il i-a politia ca din oala dupa numarul masinii.

 2. IOANI RAMONA spune

  politia animalelor! POLITIA!!!! CE faceti dragilor? In tara noastra legea nu se aplica? Un asemenea om este pericol si pt ceilalti oameni,SA SE APLICE LEGEA!!!!!

 3. Vali spune

  Ma intreb de ce nu s-a pus de-a curmezisul masinii cel care a filmat si sa-l oprească pe sofer. Sa fi chemat el politia. Chiar dacă nu a putut sa preia ciinele, dar macar îi oprea chinul !!!! Ceva, orice ,dar putea sa facă ceva pentru viata cîinelui.

 4. Valentina spune

  Tot FaceBook-ul e plin cu acest material despre cîine. Este trist că unii sint atit de răi incit pot face asa ceva cu propriul cîine. Din moment ce s-a publicat si a provocat atitea reactii, am dori sa aflăm vesti despre cum e cîinele,dacă a supravietiut si ce pedeapsă a primit cel care l-a tîrit cu masina. Vă rog sa mediatizati in continuare cazul !

 5. Florina spune

  NT 07 VMR. Politia poata face dreptate DACA o sa doreasca.Dar cum prin Neamt unii fac legea…este posibil sa se musamalizeze. Daca video ajungea si pe la TV poate mai vedem o condamnare ca la Constanta. Bine at fi.

 6. Varga Szandor Andrasz spune

  Care o fi omul si care cainele oare in imaginea asta ?

 7. Apopei Daniela spune

  O canalie!Oare cat trebuie sa mai treaca ,sa intelegem,animalele au drepturi nerecunoscute de oameni.Politia nu prea isi face datoria nici cand sunt astfel de sesizari.

 8. Lorena spune

  Foarte trist ca tara noastra nu are o lege aspra pentru aceste creaturi care sunt printre noi pe acest pamant, pentru ca daca ar exista o astfel de lege cu siguranta nu ar mai exista atatea si atatea cazuri, ma intreb eu ce suflet pot sa aibe aceste creaturi, cum pot sa doarma ei noaptea facand aceste actiuni. Sper din suflet ca acest individ sa fie gasit si sanctionat aspru nu doar cu o amenda , pentru ca dc se temea de amenda nu facea ceea ce a facut, si sper din suflet ca acel biet suflet sa nu se chinuie. De asta tara noastra este unde este.Si cu asta am spus tot.

 9. Răuță spune

  S- a votat legea conform căreia, cruzimea aplicată animalelor, se pedepsește cu închisoare !!!!!!!
  Așteptăm primii pușcăriași!!!

 10. Tabacariu georgiana spune

  Ce ia fc acel caine de la legat cu funie de gât? Ce fel de om e acel om care a târât câinele? Câinele e cel mai bun prieten al omului. Câinele așteaptă o mângâiere, mâncare și sa te apere de dusmani. Cum sa purtat acel om cu cainele , Dumnezeu îi va da mult mai mult pt fapta comisă.

 11. celeste spune

  politia municipala…va rugam sa luati o masura…cu respect, ms frumos…..

 12. LuciFer spune

  E bine ca a fost filmat dar ce nu inteleg eu, in cazuri de genul DE CE mama naibii nu depasiti masina respectiva si opriti in fata lui incat sa opriti imbecilul si sa aiba si animalul ala o sansa. Faptul ca a fost DOAR filmat nu a oprit cruzimea. Trebuie actionat pe moment !!!!!

 13. Cati spune

  Sper sa fie pedepsit!

 14. Florin spune

  Jegul care a omorât 60 de câini. A scăpat cu arest pentru 24 de ore..Nu va păți nici asta nimic

 15. George spune

  Ce criminal !!! Ăsta ar fi în stare să ucidă și oameni. Aș zice că-i necesar să i se facă un control psihiatric. Iar dacă-i și pădurar (cum scrie pe ziar Tg Neamț), rezultă că deține și armă de foc ceeace-l face și mai periculos.

 16. Varga Szandor Andrasz spune

  Ar trebui sa fie o simpla formalitate in era internetului sa descopere dupa numar autorul .
  Sper doar sa aiba ooo pentru asta politaii .Cine stie cine o mai fi in jeep !

  1. sosoririn spune

   jeep? Frate e un Opel Astra model 1994, cam 2000 lei unul, daca mai gasesti functional….cine stie ce iobag nemancat e….

 17. Elena Ciuibotaru spune

  Câtă ticăloşie!!!!!!!!!
  Nu înţeleg cum mai ţine Dumnezeu pe pământ astfel de inşi – că nu-i pot numi oameni

 18. AMARIEI GABRIELA spune

  Rusine, merita si el tirit ca bietul animal .Numai un handicapat mintal poate face asa ceva.Trebuie identificat si pedepsit aspru

 19. Iuliana spune

  Este groaznic să privești asemenea imagini, eu nu înțeleg cum poate face așa ceva un om, nu înțeleg de ce atâta cruzime împotriva acestor suflete nevinovate care caută o mângâiere și puțină mâncare, nimic altceva, cred că suntem ultima țară din lume la acest capitol! Foarte trist!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate