[VIDEO] Situație conflictuală la Tarcău. Femeie în greva foamei

0

Motivul conflictului dintre doamna Maria C. din comuna Tarcău și domnul Iulian Găină, primarul comunei Tarcău: o fâșie de pământ.

Acest pământ a fost folosit de către doamna Maria sub formă de închiriere de la primărie, timp de zece ani. Problema a apărut în momentul în care chiriașii au vrut să cumpere acest pământ. De fapt marea problemă este gaterul montat pe acel teren, primăria punând sub semnul întrebării legalitatea funcționării acelui gater în locația respectivă.

Terenul în cauză.

Argumente, contra-argumente și acuzații aduc ambii protagoniști ai conflictului. Redacția nu va formula un punct de vedere până în momentul studierii documentației pusă la dispoziție. În materialul video puteți vedea ce declară atât doamna Maria, cât și domnul primar Găină.

„Cer public domnului primar respectarea hotărârilor consiliului local! Cer anularea notificării de reziliere a contractului de închiriere pentru bucata de pământ, în folosul meu de 10 ani și pe care plătesc chirie. Notificare semnată de dumnealui personal, fără a fi pusă în discuție în ședința consiliului local Tarcău! Cer respectarea primei hotărâri a consiliului local, în care este aprobată cumpărarea directa a acelui lot! Cer încetarea abuzurilor și reclamațiilor de tot felul împotriva mea și a familiei mele! Cer sa fiu lăsată în pace sa trăiesc și eu liniștită în satul în care m-am născut! În caz contrar, voi continua greva foamei în fața primăriei Tarcău, până voi muri!”, declară doamna Maria C.


aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate