VIDEO/Se montează delimitatoare pe străzile din Piatra-Neamț

4

Având în vedere faptul că Primăria „uită nițel” să mai trimită informări cu privire la ce se mai întâmplă prin oraș, vă aducem la cunoștință faptul că s-a început montarea delimitatoarelor pe străzile din Piatra-Neamț.

Ceea ce se vede în filmarea atașată la finalul acestui articol reprezintă delimitatoare destinate parcărilor. Pe stradă, între benzile 1 și 2 (pe ambele sensuri de mers) vor fi tot niște delimitatoare însă cu mult reduse ca dimensiuni iar între sensuri totul va rămâne ca și până acum, adică fără aceste delimitatoare.

După ce vor fi îndepărtați și sacii de gunoi de pe semnele de circulație nu veți mai avea voie să circulați pe banda dinspre trotuar, aceasta fiind destinată exclusiv mașinilor de intervenție ale Poliției, Pompierilor, Salvare, mijloacelor de transport în comun și taxiurilor, prin urmare se va circula exclusiv pe banda de lângă axul drumului.

Rămâne de văzut în ce condiții se va circula la orele de vârf, cum vor funcționa semafoarele și cât de „fluid” va fi traficul…sau nu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Cristi spune

  De ce taxiurile sa aiba voie pe banda de autobuz? Nu sunt mijloace de transport in comun. Sunt folosite in interes personal, de o famile sau o persoana, exact ca un autoturism, proprietate. Care e diferenta intre masina personala si taxi, ca si utilitate? Autobuzele, autospecialele sunt de inteles. Cu taxiurile mi se pare o prostie, o discriminare chiar. Oare nu se autosesizeaza nimeni? Sau firmele de taxiuri sunt tot ale ‘primariei’? Sau ale angajatilor bine ancorati acolo sus?

 2. Ciubotaru Nelu spune

  Cum se va fluidiza o sa vedeti, doar pe portiunea de la giratoriu de la pod strand la pod Cuiejdi, prima banda ocupata desigur, e si statie, iar din ax se permite a se face si la stanga catre Politia Municipiului.

 3. Marius spune

  Nu e problema, acusi vine iarna si le rezolva Dorel cu lama. Sau s-a uitat ca in Piatra Neamt ninge destul de abundent cateodata?

 4. Dragos spune

  Sper ca se va renunta la aceasta ineptie pana la sfarsitul anului.

  Este o mare bataie de joc la adresa celor care detin autovehicule. Cei care au gandit acest proiect l-au gandit din birou nu din teren. Si asa abia se circula pe 2 benzi. Acum va fi si mai rau.

  Transpotrul in comun si asa este o gluma proasta si chiar si cu noile autobuze electrice. Vor avea de castigat doar taximetristii si BOLT-istii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate