[VIDEO] Scene care îți rup sufletul. Un om alături de animalul accidentat…

12

Azi a fost lovită, de o mașină, o văcuță care a pătruns pe carosabil. (click aici pentru articol) Bovina a fost grav accidentată, cu multiple fracturi.

Până la sosirea veterinarului care a anesteziat văcuța pentru a putea fi transportată cel mai probabil ca să fie sacrificată, alături de animal a stat un băiat care se ocupa de îngrijirea cirezii.

Felul în care acest băiat simplu a stat lângă animalul care se chinuia și urma să fie sacrificat și cum a încercat să-i aline suferința este mai presus de cuvinte.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
12 Comentarii
 1. Cristina spune

  Și eu iubesc animalele nespus de mult, băiatul nu trebuie acuzat, având în vedere ca pe miriște încă se mai găsește hrana pentru animale, le-a scos la mâncare. Am rămas surprinsa de domnul șofer care spune ca vaca a sărit șanțul…. Dacă era un cal,un câine sau o pisica, de ce nu un iepure daaaaa putea sari șanțul… Asa ma îndoiesc, Din imagini se observa ca acest aspect era imposibil ca animalul sa Sara șanțul și sa ajungă pe capota și motorul mașinii. Cred ca domnul șofer trebuia sa fie mult mai prudent și mai atent la volan…… Conducere preventiva…. Nu vitezomani.

 2. Maria spune

  Dana ai spus exact ce cred si eu ca ar fi o binecuvantare pentru acest OM care nu si-a pierdut sufletul ! Dumnezeu sa-l ajute sa gaseasca locul unde merita un om ca el sa munceasca!

  1. Sofia spune

   Cred ca acel copil are suflet si cum se zice are inima la locul ei. Sigur nu va pute face niciodata ceva rau unui animal sau unui om. Dumnezeu să-l ajute să îi dea sanatate si bucurie in viata.

 3. Stefan spune

  Animalele nu au ce cauta pe sosea!Pana cand circulatia animalelor si a carutelor pe drumurile nationale si judetene nu va fi considerata infractiune, tot vom vedea astfel de scene…

 4. Dana spune

  Da, cred ca e primul vacar pe care l-am vazut sa iubeasca animalele. Cred ca cel mai bine ar fi ca el sa lucreze intr-un sanctuar unde sa fie platit sa faca ceea ce-i place fara sa fie nevoit sa planga dupa animalele pe care le iubeste sincer. Nima, Papi Land… Acolo animalele sunt salvate, nu crescute sa fie sacrificate. Si cred ca sufletul lui se potriveste acolo.

 5. Ursul maro spune

  Ce cauta animalul pe strada? Cine repara masina?

  1. Titulescu spune

   Daca citim legea si o respectam aflam raspunsul. Dar inainte de toate ar trebui domnii de la ziar sa ne lumineze in legatura cu cine are dreptate si de ce. Dar intre timp trebuie sa plingem animalul pentru ca asta e tema articolului. Nu-i asa dle Iosub ???

   ADMIN: Aveti trimitere catre articolul legat de dinamica accidentului …acesta este alt articol

  2. Jimbu simona spune

   Pe tn te interesează. Masina
   Este fier
   Dar sufletul acela lovit

 6. Vasilica Gherghina spune

  Acest baiat se numeste Remus George Gherghina, iubeste animalele, viseaza sa aibe ferma lui proprie.. Poate intr-o zi visul tau va deveni realitate Remus, Doamne ajuta sa putem razbate toate necazuriile care nu se mai dezlipesc de familia noastra..

  1. Nelu spune

   E IMPRESIONANT ! Într-adevăr , Nu e Ușor sa crești de. mic un animal ( bovina ,suina , ovina ,,) și la un moment dat sa te Lipsești de EA din Varii motive . Problema e Că ar trebui să aibe. un Ocol , Țarc in care sa fie ori să le Țină , toți Proprietarii și unde sa le de a hrana și adape , NU umblat cu ele pe Drumuri ! NU Acuz și caut. VINA nimănui , Remus a ieșit. ori a scăpato in Drum , Cel cu mașina ( de cate o fi fost ? auto , A Acrosato Lovito , neavând Probabil cum sa ferească . PACAT de Munca .

  2. Cristina spune

   Cel mai probabil sunteți mama băiatului. Una am de spus:Să vă trăiască!Să fiți mândră de el!AVEȚI de ce!!Sănătate și noroc vă doresc!

 7. razvan spune

  om in adevaratul sens al cuvântulilui

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate