Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
 • :
 • :

VIDEO REVOLTĂTOR: Așa arată calea de acces a elevilor la o școală din Neamț

Un părinte ne-a trimis o filmare însoțită de un mesaj dur la adresa școlii din Războieni unde nimeni nu a avut minima preocupare de a arunca o mână de sare în zona pe unde se face accesul elevilor în unitatea de învățământ. Atâta inconștiență rar vezi.

Rugăm cetățenii din Războieni să ia la ei o mână de sare și când trec prin fața școlii să o arunce peste gard înainte de a-și rupe oasele vreun copil.
6 comentarii la “VIDEO REVOLTĂTOR: Așa arată calea de acces a elevilor la o școală din Neamț

 1. Marius

  Sunt mirat ca nu au confundat luciul de pe jos cu touch screenul unui telefon . Ne am fi mirat de ce atatia copii stau in genunchi si tot dau cu 1-2 degete pe gheață nervosi ca nu pot intra pe youtube. Asa e iarna. Sa nu mai exageram si sa punem la zid scoala si oamenii ei.

  Raspunde
  1. xx

   Sint oameni platiti in fiecare scoala pentru asa ceva:administrator,personal de serviciu care nu trebuie sa stea numai la caldurica inauntru,nici paznicului nu-i cade nimic daca puna mina sa faca ceva eventual sa dea cu sare.Cei care sar sa le ia apararea sigur au ceva functii pe acolo si are si el ceva protejati pe acolo pe care ia muls la angajare

   Raspunde
 2. costy

  asa e mereu! sau ma rog asa era iarna pe ulita…odinioara!am evoluat prea mult incat am uitat ca acel petic de gheata era cel mai bun loc de joaca….si gratis!articol fâs!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *