VIDEO – Reținere cu forța de către poliție pentru șicanare în trafic, distrugere și amenințare

1

Azi (6 mai), din ce ne spun sursele noastre, după ce a avut loc o altercație pe o terasă din Piatra-Neamț, unul dintre cei implicați l-a urmărit, amenințat și șicanat în trafic pe celălalt.
Poliția a intervenit în forță, oprind în trafic suspectul și reținându-l cu forța.

UPDATE 7.05.2022:

La data de 6 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane au urmărit în trafic un echipaj de intervenție al unei firme de pază, producând distrugeri ale autoturismului acestora.

Imediat, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, procedând la aplanarea cu operativitate a altercației și implicit la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

Investigațiile au relevat faptul că, la data de 6 mai, în jurul orei 19.00, un echipaj al unei firmei de pază a fost solicitat să intervină, în incinta unei săli de jocuri, din municipiul Piatra-Neamț, unde doi tineri în vârstă de 23 și 24 de ani, din județul Constanța, ar fi provocat scandal, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În continuare cei doi tineri ar fi adresat amenințări echipei de intervenție, urmărind în trafic autoturismul cu care aceștia se deplasau și folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, ar fi provocat distrugeri autoturismului acestora.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor și autoturismului polițiștii au identificat un pistol neletal tip airsoft, mai multe butelii de gaz pentru acesta, o bâtă și un obiect tăietor înțepător, care au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

În urma documentării activității infracționale a celor implicați și având în vedere pericolul social al faptelor, față de cele 2 persoane, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi amenințare.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. gimi spune

    din constanta sunt multi care aduc t***e pe publi24 … foarte multi din constanta aduc la piatra neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate