VIDEO – Producerea unui accident în Neamț – mașină cu volan pe dreapta

15

Am primit la redacție o filmare a unui accident care s-a produs recent într-o comună de lângă municipiul Piatra-Neamț (click aici pentru articol).

Dincolo de discuțiile pe tema vinovăției, este de observat faptul că multe mașini care au volanul pe dreapta sunt implicate în accidente care ar fi putut fi evitate dacă șoferul ar fi fost poziționat pe stânga și ar fi putut să aibă vizibilitatea necesară anticipării manevrelor regulamentare (sau nu) executate de ceilalți participanți la trafic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
15 Comentarii
 1. gabi spune

  Camioneta a semnalizat in momentul cand a inceput schimbarea directiei de mers.

 2. costin spune

  A gresit cel cu autoutilitara pentru ca nu s-a asigurat la efectuarea manevrei la stanga, moment in care se afla in depasire cel cu Passat-ul. Vina are si cel cu Passat-ul pentru ca nu are voie sa depaseasca o coloana de autovehicule.

 3. Mihai spune

  Mai intii te asiguri după semnalizezi și faci manevra in deplina siguranța

  1. Simona spune

   Ce treaba are ca e cu volan pe dreapta….. el nu a avut nici o vina! Se fac accidente din depasiri si cu volan pe stanga asa ca…..

 4. Gigi spune

  Cine stie cate masini a depasit consecutiv asta? Ultimele doua le avem filmate…

 5. Da spune

  Depasirea a fost legala, soferul camionului trebuia sa se asigure

 6. Ciprian spune

  Eu am masina cu volan pe dreapta si nu e nici o problema daca conduci cum trebuie si esti atent .in fiecare zi se intampla atatea accidente si majoritatea au volan pe stanga .de ce ?pt ca majoritatea nu tin cont de semne de linie continua si pt ca nu sunt atenti vb la telefon sau nu au rabdare unde e un pic drept daca cel din fata merge regulamentar altii trec pe langa tn ca sageata ..am patit de foarte multe ori cand era sa intre altii noroc ca am fost atent.in fiecare zi e la fel foarte multe accidenete indiferent de ce parte este volanul ..daca conduci cu atentie si iti vezi de drum si ai rabdare si respecti semnele nu ar mai fi atatea accidente ..am condus si in alte tari dar acolo este alt cv lumea e in trafic mai calma.a fost caz cand am gresit si nu sa intamplat nimic .la noi daca e cv te clasoneaza de intruna si te mai ia si la bataie .sau cand este coada sau cv.nu mai cautati vina la cei cu volan pe dreapta oriunde ar fi volanul daca esti atent si respecti traficul nu se intampla nimic doar daca apare un prost care se da in scheme sau nu are rabdare sau nu e atent vb la tele sau mai stiu eu ce si intra in tine sau prin copaci si altele .drogati ..bauti si mai stiu eu ce ..

 7. Dan spune

  Numai niste dobitoci ar putea sustine ca acest accident sa produs din cauza pozitie volanului. (pe stanga sau pe dreapta).
  Acest accident sa produs din cauza nerespecterii obligatiilor in depasire adica este interzisa depasire coloanelor.

 8. Șofer spune

  Cel cu camioneta nu s-a asigurat, Passatul era in depășire, dacă imbecilul cu camioneta se uita in oglinda nu se întâmpla nimic cât despre viteza e permisul omului.Soferilor!

 9. Ionut spune

  Ce masina are volanul pe dreapta? Cel cu camioneta a semnalizat.nu avea vina.

  1. Codrin spune

   Ai permis de conducere macar?

  2. Celentano spune

   Semnalizezi și te asiguri, DEȘTEPTULE !!! Sper ca nu ai permis de conducere.

  3. Jnk700 spune

   Cam trebuia sa se asigure. Cum sa nu fie vina lui? Nu e deajuns sa semnalizezi

 10. Andrei spune

  Nu e vorba despre cei cu volan pe dreapta,ci de faptul ca acolo multi intra in depasire chiar daca au limita de 60.

  1. Victor spune

   Depasirea e legală in zona aia, e problema lui dacă are peste 60 sau nu. Cel mai probabil camioneta avea volan pe dreapta și nu s-a asigurat când a vrut să faca stânga. Asta e, măcar nimeni nu e rănit. Tabla se îndreaptă.
   P.S: Volanele pe dreapta sunt un mare pericol, trebuie să ieși mult mai tare pentru a vedea ceva, după mine ar fi trebuit interzis de mult timp…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate