(VIDEO) Premierul Ciucă: Legile Educaţiei, aprobate în PNL: „Urmează să stabilim în coaliţie calendarul adoptării în Guvern şi Parlament”

0

Președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a anunţat luni, 30 ianuarie, că proiectele legilor Educaţiei au fost aprobate de conducerea partidului şi urmează ca în această săptămână să aibă loc o întâlnire a coaliţiei de guvernare pentru a se stabili calendarul adoptării lor, în condiţiile în care trebuie finalizate până cel târziu la începutul lunii aprilie.

„În legătură cu Legile Educaţiei, au fost prezentate concluziile la nivelul doamnei ministru şi la nivelul comisiei de specialitate din Partidul Naţional Liberal. Au fost supuse aprobării aceste proiecte, astfel încât la viitoarea dezbatere în coaliţie să putem să susţinem proiectele de lege aşa cum arată ele în forma actuală.”, a precizat Ciucă, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Calendarul adoptării în Guvern şi Parlament va fi stabilit în coaliţia de guvernare.

În acest sens, sigur, am discutat cu partenerii de coaliţie şi urmează ca săptămâna aceasta să avem din nou o întâlnire şi să agreăm calendarul prin care Legile Educaţiei să fie aprobate la nivelul Guvernului, ulterior să fie transmise la Parlament pentru dezbatere şi aprobare.”, a completat Ciucă.

El a amintit că aceste legi sunt jaloane în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Liderul PNL a adăugat că Legile Educaţiei sunt jaloane în PNRR, acestea urmând să fie aprobate în timp cât mai scurt, nu mai târziu de sfârşitul lunii martie, începutul lunii aprilie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate