VIDEO: Poliția Locală Piatra Neamț, la datorie – „Ne asigurăm că traficul rutier și mai ales cel pietonal se desfășoară în condiții de siguranță!”

0
captură video

Ne asigurăm că traficul rutier și mai ales cel pietonal, din zona Liceului Ghe. Cartianu, se desfășoară în condiții de siguranță!”, transmite Poliția Locală Piatra Neamț.

În urma solicitărilor venite din partea cetățenilor, echipajele Biroului Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra Neamț sunt prezente zilnic, de la primele ore ale dimineții, pentru a fluidiza circulația, în zona celei mai mari treceri pentru pietoni din municipiul Piatra Neamț.

Astfel, sunt evitate blocajele rutiere, iar pietonii, marea majoritate elevi, pot traversa strada în siguranță, beneficiind de toată atenția cuvenită a conducătorilor auto ce tranzitează cele două benzi de circulație pe ambele sensuri.

De asemenea, atunci când este cazul, agenții de la Biroul Siguranță Rutieră sunt prezenți și pe strada Mihai Viteazu, acolo unde în special în cursul dimineții, se crează blocaje din cauza fluxului mare de autovehicule și pietoni.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate