(VIDEO): Poate măcar în al 12-lea ceas vom înțelege că nu e o glumă. Responsabilitatea trebuie să ia locul ignoranței

0

Odată cu declanșarea stării de urgență, prin decret prezidențial, în martie 2020,  pe parcursul celor 5 luni de stare de alertă și în până prezent, structurile Poliției Locale Piatra-Neamț, aflate sub coordonarea operațională a I.P.J. Neamț, au acționat pentru respectarea măsurilor sanitare impuse de actualul context epidemiologic (prevenirea răspândirii SARS – COV2).

 Zilnic, începând din data de 16.03.2020 și până în prezent, efectivele Birourilor Ordine Publică, Siguranță Rutieră, Biroului Control – Poliția Locală Piatra-Neamț au verificat, în baza fișelor dintribuite de Poliția Municipiului Piatra-Neamț, conform procedurilor de desfășurarea a anchetelor epidemiologice, 23.643 de persoane izolate sau carantinate, la 12.074 adrese (locații), pe raza municipiului Piatra-Neamț.

Recomandăm respectarea măsurilor de izolare sau carantinare impuse de autoritățile sanitare! Astfel, se pot evita sancționarea contravențională, constituirea dosarelor penale pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor și, poate, cel mai important lucru, prevenirea supraaglomerării spitalelor și a secțiilor de terapie intensivă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate