(VIDEO) PMP Neamț a început campania electorală. Cristian Sauciuc, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean

1
  • PMP Neamț a început campania electorală

Preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu a anunțaț astăzi, 6 iunie, în cadrul unui conferințe de presă, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Pe lângă funcția de președinte al organizației PMP Piatra-Neamț, Cristian Sauciuc este candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Este decizie pe care am luat-o împreună cu colegii. Am considerat că este omul care poate să ducă în acest an destul de încercat, bătăliile pentru partid, pentru toți cei care îl susținem. Sper să obţină un rezultat bun.” a declarat preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu.

Cristian Sauciuc va acorda o atenție deosebită infrastructurii și consideră că dacă s-ar face în următorii ani autostrada Ungheni-Iași-Târgu Mureș, susținută în Parlamant de mai toate forțele de dreapta, și drumul expres Bacău-Piatra-Neamț, ar însemna mult pentru dezvoltarea județului Neamț.

Cristian Sauciuc a mai precizat că, dacă va ajunge preşedintele Consiliului Judeţean Neamț, banii vor fi repartizați în funcţie de proiecte, de numărul locuitorilor şi nu pe culoare politică.

Ne dorim transparență în administrație și o administrație cu cetățenii . Nu este normal ca proiectele începute de un ales local să fie șterse când acesta își încheie mandatul. Haideți să fim parteneri, să ducem proiectele care sunt utile UAT-urilor la bun sfârșit. Nu contează culoarea politică, nu contează de cine este început, important este ca proiectul să fie util, indiferent de formula politică.”, a punctat preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu.

La conferința de presă a participat și avocata Alina Tatomir, vicepreședinta organizației Piatra-Neamț, care a declarat că urmărește, prin proiectele sale, asigurarea apei calde în școli și înființarea unui nou centru de preluare a femeilor abuzate sau a mamelor împreună cu copiii.

Două proiecte dificil de realizat din cauza cadrului legislativ din România, dar în același timp două demersuri de interes public real.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. legio spune

    PMP inainte de a se gandi la functiile politice ar trebui sa-si vada parul din ochii lor si pietroiul Parking ,cu care a distrus orasul acesta , a calcat in picioare legile tarii ,ma refer la legea care se cheama Codul Rutier al Romaniei ! Acesti reprezentanti ai PMP chiar nu vad ce au facut cu circulatia in muncipiul acesta ,lor nu le este rusine sa faca santaj la Consiliul Local ptr asi pastra mizeria asta ilegala de facut bani ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate