[VIDEO/PIATRA-NEAMȚ] Stătea de o oră în ploaie pe jumătate dezbrăcat, când pe mijlocul străzii când pe bordură. Nimeni nu a intervenit

0

Ca la spectacol – așa stăteau locuitorii cartierului Mărăței în această dimineață, agățați pe la balcoane și geamuri, fără însă a da prea mare importanță. Așa e la noi cu spiritul civic, se manifestă cu intermitențe spre deloc.

Un bărbat aparent cu probleme psihice, la bustul gol cânta (mai bine spus urla, dar pe filmare se liniștise oarecum) în ploaie de mai bine de o oră, ba pe mijlocul străzii, ba înapoi pe bordură. Inutil să spunem că deși nu părea agresiv, nimeni nu s-a sinchisit să sune la „112”. Am făcut-o noi pentru că am considerat că așa este uman. Cu sau fără probleme de ordin psihic, nu e firesc să lași un om dezbrăcat în ploaie cu orele fără să intervii într-un fel. S-a întâmplat în această dimineață în cartierul Mărăței (Aleea Plaiului).

Potrivit IPJ Neamț care a mobilizat imediat un echipaj la sesizarea noastră, o patrula de politie a fost directionata in zona, barbatul fiind condus de politisti la sediu si ulterior internat intr-o unitate medicala pentru acordarea de ingrijire de specialitate.

Sperăm ca starea sa de sănătate, și așa precară să nu se fi deteriorat mai mult în acest interval. Despre lipsa de reacție a oamenilor, în general, nu mai are niciun rost să comentăm. E bine că sunt extrem de „vocali” dacă nu-ti parchezi mașina milimetric sau dacă îndraznești să-ți plimbi câinele în apropierea prețioaselor tufe de trandafiri, dar în asemenea cazuri…se adoptă politica struțului.

Felicitări IPJ Neamț pentru intervenția extrem de rapidă!

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate