[VIDEO] Piatra-Neamț: O persoană aflată într-un centru de carantină s-a aruncat pe geam

0

Cu puțin timp în urmă, un bărbat aflat într-un centru de carantină din Piatra-Neamț ar fi părăsit incinta fără aprobare. În scurt timp, polițiștii l-au localizat și l-au adus înapoi, izolându-l la etajul clădirii după cum declară un martor aflat la fața locului care a și filmat incidentul.

ACTUALIZARE: Cu puțin timp în urmă, un bărbat din Piatra-Neamț ar fi părăsit autoizolarea fără aprobare. În scurt timp, polițiștii l-au localizat și l-au dus la un centru de carantină, izolându-l la etajul clădirii.

Câteva minute mai târziu, persoana în discuție s-a aruncat pe geam.

„Barbat de 35 de ani, din Piatra Neamt, de etnie roma se afla in autoizolare din 18 martie. A iesit astazi, a consumat alcool, pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa acasa pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat in mod direct autoritatile, iar barbatul a fost dus in centrul de carantina. In urma cu putin timp acesta s-a aruncat de la etajul 1 al centrului. Barbatul are fractura deschisa la picior, si cu o stare generala buna.”, se arată într-o informare transmisă pe canalul de comunicare al Instituției Prefectului Neamț cu date de la IPJ Neamț.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate