[VIDEO] Piatra-Neamț: O persoană aflată într-un centru de carantină s-a aruncat pe geam

Cu puțin timp în urmă, un bărbat aflat într-un centru de carantină din Piatra-Neamț ar fi părăsit incinta fără aprobare. În scurt timp, polițiștii l-au localizat și l-au adus înapoi, izolându-l la etajul clădirii după cum declară un martor aflat la fața locului care a și filmat incidentul.

ACTUALIZARE: Cu puțin timp în urmă, un bărbat din Piatra-Neamț ar fi părăsit autoizolarea fără aprobare. În scurt timp, polițiștii l-au localizat și l-au dus la un centru de carantină, izolându-l la etajul clădirii.

Câteva minute mai târziu, persoana în discuție s-a aruncat pe geam.

„Barbat de 35 de ani, din Piatra Neamt, de etnie roma se afla in autoizolare din 18 martie. A iesit astazi, a consumat alcool, pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa acasa pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat in mod direct autoritatile, iar barbatul a fost dus in centrul de carantina. In urma cu putin timp acesta s-a aruncat de la etajul 1 al centrului. Barbatul are fractura deschisa la picior, si cu o stare generala buna.”, se arată într-o informare transmisă pe canalul de comunicare al Instituției Prefectului Neamț cu date de la IPJ Neamț.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate