VIDEO: „Nu am reușit să identificăm nicio realizare a primarului Carabelea” – Conferință de presă

4

Astăzi a avut loc conferința de presă susținută de Senatorul Răzvan Cuc și Președintele Organizației Municipale a PSD Piatra Neamț, Florentina Moise. În cadrul conferinței s-a discutat despre proiectele (ne)realizate ale primalului de Piatra, Andrei Carabelea și despre promisiunile (ne)îndeplinite ale acestuia, precum și despre proiectele depuse de cetățeni, prin reprezentanții PSD-iști.

O să discutăm despre proiectele primarului ales de pietreni, despre proiectele domnului Carabelea, pe care le-a promis în campania electorală. Până la urmă am spus: „Domnule, hai să îi dăm o șansă acestui tânăr primar” și șansa să arate ce poate să facă, pentru că a avut un program de guvernare locală, să spunem, foarte vast, în care a promis foarte multe lucruri. (…) Să știți că am studiat cu foarte mare atenție acest program și am căutat în el ceva bun pentru că nu vreau să fiu considerat un hater sau un om care caută tot timpul numai lucruri negative, ci am vrut să găsesc lucruri pozitive. (…) Totodată mă așteptam ca la un an de la alegerile locale să iasă domnul primar Carabelea și să ne spună realizările din programul său de guvernare sau măcar ce a început să facă pentru pietreni. Dacă domnia lui nu a ieșit am zis că ar fi bine să îl ajutăm noi și să prezentăm câteva din realizările lui. Din păcate, vă spun sincer că nu am reușit să identific nicio realizare demnă de luat în considerare. (…)”, a transmis Răzvan Cuc

Tot în cadrul conferinței de astăzi, Florentina Moise a transmis că „Perla Moldovei este din ce în ce mai cenușie, orașul este din ce în ce mai trist. Din păcate primarul Carabelea și întreaga alianță care conduce Primăria Piatra Neamț, nu înțeleg că toate proiectele depuse de PSD sunt proiecte care vin de la cetățeni.”

Vă invităm să urmăriți declarațiile complete în următorul video:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Cojocaru Alexandru spune

  Să-l mai lăsăm un an pe d-ul Carabulea, poate ne va asfalta trotuarele în care ne împiedicăm de mulți ani. Poate Prim ministru nu i-a dat bani destui. Dar va scăpa și el de un Câț zgârcit și ne va pricopsi alt prim ministru pus de domnul președinte. Speranța este deci, la Dom” președinte.

 2. Privitor spune

  Cum nu sunt realizari? Distrugerea trotuarelor (recte refacerea la „misto” a zonelor cu pavele – care toncane si sunt una mai sus alta ma jos,) de catre firma (cu afacer familie) care introduc tubulatura pentru cablurile suspendate, nu se pune? Macar imprumuturile, pentru pavelarea unchiului barbugiu, sau achitat?

 3. FLORIN spune

  Am gasit eu cateva din ”realizarile importante” ale lui Carabelea.
  1.A cheltuit iresponsabil 1 milion de euro pe,bani de la buget,pe asfaltari la Valeni in timp ce orasul are parcari neamenajate,pe pamant ca acum 100 de ani.Nu mai vorbesc de infrastructura care este praf si pulbere.
  2.”modernizare a iluminatului din oras”la niste preturi aberante cu firme de partid arata acelasi sistem de sifonare a banului public ca pe vremea PDL-ului
  3.Asfaltarea centurii cu Publiserv este o alta bataie de joc la adresa banului public la fel si peticelile mizerabile de pe bulevardul Decebal.Aceste lucrari arata gradul maxim de incompetenta si lipsa de profesionalism din Primarie si Publiserv.
  4.Punerea bordurilor pe centura cu firme ale fostului PDL la preturi mai mari de 3-5 ori arata directia de sifonare a banilor publici catre firmele fostului PDL
  5.Bariera de pe Cozla rupta si aruncata de luni de zile arata dispretul fata de cetateni si cat de FALSE au fost acele campanii cu ”grija fata de mediu” ale lui Carabelea.Jalnic este putin spus.
  6.Toate podurile din oras se prabusesc ia Carabelea pune pancarde pe ele anuntand limitarea numarului de oameni care le pot traversa…simultan,e de cascadorii rasului.
  7.A”cumparat”la 100.000 de euro 2 topogane si 3 scranciobe in Strand.Alta bataie de joc la adresa banului public.Cum sa dai atatia bani pe rahaturile alea de plastic?
  8.ZERO reforma in administratie.Primaria clocaie de oameni incompetenti si fara meserii,de la partid,pe salarii aberante.
  9.Lucrarile pe strada Fermelor ”executate”intr-un ritm de melc de firma de casa a fostului PDL renumita pentru lucrarile de proasta calitate pe care le”executa” .Nervii soferilor nu conteaza pentru Carabelea.Conteaza doar satisfacerea mafiei PDL-iste.

  Ne gandim cu groaza cum va arata aceasta lista dupa 4 ani de mandat care se va finaliza cu returnarea tuturor banilor de la UE asa cum s-a intamplat pe vremea lui Pinalti/mafiei PDL.

  Daca Carabelea are onoare si isi da demisia pentru ca nu este el cel care conduce Primaria,se poate intoarce fara probleme la ADR,de unde a venit, unde este aceeasi maxima incompetenta si lipsa de profesionalism ca la Primarie.

  Oricine poate sa-i ia locul.

  1. Radu spune

   Florin, te propun la functia de primar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate