(VIDEO) Mesaj emoționant de Ziua Armatei: „Iertați-ne că ne-am bătut joc!”

0

Iertați-ne că ne-am bătut joc! Conducători neiubiți de nimeni din această țară, DE ZIUA ARMATEI ROMÂNE, îl vor ascunde pe cel care, de fapt, ne-a oferit această țară. Priviți, vă rog, și duceți mai departe acest mesaj! Acesta este mesajul adevărat al românilor pentru Ziua Armatei, azi, în plin război mondial, de care milioane de oameni nu sunt, încă, pe deplin conștiente. Armata României este a națiunii române, nu a trădătorilor din civil și din haină militară!”, este mesajul transmis de jurnalistul Sergiu Mihalcea alături de o filmare cu un discurs emoționant care arată realitatea zilelor noastre.

În fiecare an, la 25 octombrie, poporul român sărbătoreşte Ziua Armatei. Ziua de 25 octombrie reprezintă un prilej deosebit de cinstire a Armatei României şi ocazia de a ne arăta respectul faţă de toţi acei eroi care au luptat pentru libertate, unitate naţională şi integritate teritorială.

Mesajul lui Sergiu Mihalcea din cimitirul soldaților români, eroi ai Primului Război Mondial, din Azuga poate fi ascultat mai jos:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate