Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

VIDEO – LIVE – Drogații din Piatra-Neamț

Fenomenul consumului de substanțe denumite popular ”droguri” atinge cote alarmante. Un tânăr a fost surprins astăzi de un pietrean într-un material video transmis în direct în timp ce fuma dintr-o țigară suspectă. În câteva minute, aceasta și-a făcut efectele, după cum se poate vedea în filmare.
A fost anunțată și poliția.

Update: În urma sesizărilor, la fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi care a interogat persoana vizată.
Un comentariu la “VIDEO – LIVE – Drogații din Piatra-Neamț

  1. Cornel

    Acesta e un caz ” simplu,,, a tras 3 fumuri și la luat cu somn, fenomenul e vechi , era unul pe la piața mare ,care după ce se afanisea se ducea până la poliția municipiului sa le arate analfabeți la policeman, sa nu mai consume aceea. Trafic de net , uitându de la xxl. Le arata el live, vârstă subt 18 ani, cadru legal așa cum e , rămâneau. Cu surpriza unei zile de lucru ,iar dle agente cu o amintire de senzație. Au venit. Jandarmii ,el era pe banca in lumea viselor , daca nu. .le a vorbit urat, sa legitimat , au avut și aceea o cursa de 5 minute ! Este unul in centrul orașului ,in fata blocului cu cec Bank , care găsește cate un,, milostiv,, sa i de-a un leuț și să l treacă strada , in blocul unde locuiește , sta și un domn policeman, dar care e pensionar între timp , de ce sa și mănânce sănătatea , cu tot felul de cazuri speciale fara rezolvare ? Noi având ,, onoarea,, de a fi membri UE trebuie sa ne plieam cadrului legislativ actual,, unde in nedrerland=Olanda până într-o anumită cantitate, doza ești ok , poți face in fata polițistului , in UK ,unde se duc romanii în ultimul timp , daca. Furi ești aparat, nu au voie sa te agreseze , acolo fura de copii , gen Oliver twist. .ok e in Rusia .la frații noștri md ,unde de te afla. ,te lecuiesc pe loc!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *