[VIDEO] Dezbrăcat în pielea goală prin centrul Piatra-Neamțului

6

Un șofer și pasagerul din mașină, aflați în trafic într-o zonă centrală din Piatra-Neamț, azi-noapte, la ora 2:00, au observat ceva suspect. Au pornit camera de luat vederi, au întors în sensul giratoriu ca să vadă, uimiți, un bărbat… în costumul lui Adam.

Nu suntem cadre medicale să ne pronunțăm cu privire la starea de sănătate a bărbatului. Este regretabil că unii oameni ajung să aibă astfel de probleme.

Întrebarea este… dacă era în toiul zilei, cum îi explici unui copil care merge la școală ce se întâmplă? Ar trebui să fie un puternic semnal de alarmă pentru aparținători, pentru specialiștii care monitorizează astfel de cazuri să prevină astfel de situații care, chiar dacă la prima vedere par hilare, sunt cât se poate de tragice.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Roxana spune

  Totuși, zic sa mai puneți mâna pe o carte domnule Onelian.Suntem in România! Mulți semi-analfabeți mai sunt in țara noastră.

  1. Xxx spune

   A pus mâna ,dar nu l-a ajutat!

 2. Nelu spune

  Deci la ce pădurea Letea are,,combinat și cu altele ce țin de Dermato venerice , boli , o fi având Omul niscaiva usturimi , pierderi de materie seminala , ce sa faca , a ieșit și El sa scoată Analfabetu la aer și apoi după. cea de făcea treabă mare pe bulevard in București , Ce va mira că a apărut și la Neamț , Ba in plus asta are totuși o țară de Simț , se duce la cursuri. la Seral. ,pe lângă că e la 200 M de SJU . Ce faci ori ce sa facă cei de la Poliție ,a Municipiului , la care este un Homles de vine și le expune Părțile in timpul zilei , Se fac că nu văd , ce amenda , ori acte de Ultraj sa facă la unul ca asta , Se complică. Singuri . ASTA E
  NU TOȚI oamenii au un Psihic OK .

 3. Adrevarul Gol Golut spune

  Ce frumos arată ! Asta se întâmpla de la etnobotanice ….. nici nu știu ce fac pe unde ajung , și te mai intrebi dacă îl găsește mort in marginea drumului oare sa il ajuți ?

 4. Eu eu spune

  La cati nebuni și hoti sunt..trebuie să angajăm încă vreo 200.000 de supraveghetori si de unde buget…familia ce face..ii doare dos??!

 5. Onelian dalmatio spune

  La autorități nu le pasă de cetățeni numai de taxe și impozite. .., și să i mai amageasca când vine momentul votului…! Atuncia sânt trup și suflet pentru cetățeni! și iarăși 4 ani de imbuibare pentru aleși și tot așa până ajung la pensii speciale și uite așa muncesc ei cu spor în folosul cetățenilor! !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate