VIDEO: Intersecția ”groazei/morții” de la Girov a devenit intersecția ……..

17

Intersecția de la Girov nu mai este de mult o intersecție a groazei sau a morții ci a …………… (completați dumneavoastră linia punctată cu ce cuvânt se potrivește). Desigur că se poate și muri din prostie sau neatenție dar nimeni nu mai poate spune că sunt probleme de semnalizare pentru cei care vin de pe drumul secundar.

Cine vine de pe drumul secundar este avertizat prin 10 semnalizări și presemnalizări prin care i se spune că trebuie să încetinească și să oprească, plus că i se atrage atenția vizual prin reamenajarea intersecției cu o zonă de delimitare între sensuri.

Dacă nici una dintre metodele de presemnalizare și semnalizare din această intersecție nu poate opri un șofer care pătrunde în intersecție fără a da prioritate, provocând un accident, însemnă că respectiva persoana nu are ce căuta vreodată la volan și ar trebui să i se anuleze permisul de conducere pe loc.

I.R.

17 Comentarii
 1. Sorin spune

  Problema nu a fost si nu este de vizibilitate sau semnalizare. Se stie care e drumul principal sau secundar,cine are prioritate,si cine trebuie să oprească.Este vb doar de încălcarea intenționată, la risc(inconștiență criminala) a regulilor. Ar trebui schimbată legislația rutieră cu încadrarea faptei la omor calificat cu circumstante agravante, nu cum e acum, omor din culpă în cazul în care dai peste unu.

 2. Leo Taxil spune

  Oare de ce apar tot felul de soluții scumpe și complicate, cînd niște banale și binecunoscute dîmburi de asfalt puse pe drumul fără prioritate i-ar trezi pe șoferii neatenți și i-ar face să vadă pierderea priorității?

 3. Nanu spune

  Mai bine i-ati pune numele de intersectia soferilor inapoiati mintal iar ORGANELE ABILITATE sa angajeze niste soferi care sa preia autovehiculele si sa le treaca prin intersectie,acestia sa lucreze 24 din 24 de ore ! Chiar nu ati vazut ca si in sensurile giratorii intra ca tampitii ,la Suceava au facut spatiul din centru sensului inalt de peste un metru dar dobitocii intra ca tampitii in acel zid si asa a devenit si acela giratoriul mortii, ASA ORICE AI FACE SI AI SCHIMBA ,TAMPITII RAMAN !

 4. Iancu Daniela spune

  Eu cred ca un sens giratoriu luminat corespunzător ar rezolva problema

 5. M, Drăgan Constantin spune

  Eu zic sa facă ANL-ul un bloc în mijlocul drumului 🤣

 6. Natalia Manea spune

  Cel mai util ar fi ,cred un senso giratoriu. Acel scura catre Caciulesti mi face decat sa induca in eroare.

 7. Ovidiu spune

  Am si eu o intrebare pentru toti cei care vreti mai mult in acea intersecție ati vazut video-ul ? Fratilor nu cred ca este intersecție mai bine dirijată ca asta in toata tara !!! Fără ce e pe asfalt desenat ai atatea indicatoare . Cum dracu ai luat permisul daca dupa 10 indicatoare nu stii ca tu totusi trebuie sa opresti ?¿ ce e asa greu de respectat niste indicatoare ? Nu mai te urca frate la volan ca omori oameni nevinovati !!!!

 8. Nick spune

  Sunt o sumedenie de intersecții prin județ,cam cu aceeași problemă,dar….
  DACĂ NU STII SA INTERPRETEZI 10 INDICATOARE DE CIRCULATIE IN 300 METRI,… DU-TE LINIȘTIT,CU TRANSPORTUL IN COMUN….
  NU AI CE CAUTA LA VOLAN !!!!!!!!

 9. Qwerty4 spune

  Prieteni…acolo este cel putin 1 STOP.adica stai, te uiti, intri ULTIMUL in intersectie.dar majoritatea posesorilor d permise NU OPRESC LA STOP..ei doar incetinesc….si intra…si uite asa…belea.

 10. HERDA REMUS spune

  Rezolvarea problemei f simplu, un semafor

  1. Ioan Mitrea spune

   Ar fi al …11-lea.
   Nu ar tine cont nici de semafor.
   Nicu

  2. Ovidiu spune

   Nu se poate semafor ca e un drum fara prioritate , si in plus noaptea ce faci ? Il pui intermitent ?! Egal cu zero … Sa functioneze ? Mai grav … aia e cine nu respectă regulile sa plateasca… Nu mai sunt alte variante fata de ce e acum

  3. Ioan p spune

   Semaforul mai lipsea…Unde ai mai vazut asa ceva pe un DJ înafara localitatii?

 11. Gheorghe spune

  La prima ninsoare tot ce e desenat pe carosabil, impreuna cu denivelarile respective nu mai conteaza,fiindca nu se mai vad,ca de aftfel si benzile de incadrare pentru virarea la stanga de pe drumul principal.Pe hartie e binisor desenat,in realitate moartea bate filmul.Se impune expropiere,si construirea unui giratoriu amplu,conform normelor europene,nu cu canistre si lighene,cum au facut in Piatra Neamt.Largirea la 2 benzi a soselei in zona respectiva ar descongestiona circulatia….la 500 de metri e moara dracilor,statia de asfalt.As alege primar in Girov pe ala care rezolva problema… de parca altele ar fi rezolvat.

  1. Dan spune

   Corect spus, numai prin expropriere , si construirea unui giratoriu cu o movila mare in centru sa-ti ia vizibilitatea, sa te faca sa reduci. Numai ca atunci cand e vorba de expropriere, cu toate că este lege pentru asa ceva, autoritatile se codesc

  2. Ioan Mitrea spune

   George, intersectia nu tine pe Primarie…
   Daca tinea fii sigur ca era rezolvata.
   La finele lui 2019 s-au montat indicatoare limitare de viteza 30km/h pe toate sensurile.
   Se respecta????
   Ce daca e giratoriu sau semafor? nu sunt destui care forteaza intersectia?
   Dar circulatia pe DJ 156 in regim de autostrada caror legi se supune?
   Sau poate iesim noi, satenii, si oprim putin nebunia asta

 12. Ninel spune

  Sa se construiasca pasaje, pasarele, trotuare, drumuri laterale pentru carute si utilaje grele. Asta ar fi modernizare de drumuri, cat de cat …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate