(VIDEO) Inconștiență: Pe contrasens, în zona separatoarelor din Săvinești

2
captură video

Un video incredibil filmat cu camera de bord marți, 1 septembrie, la ora 17.50, arată un șofer al unui autoturism care conduce pe contrasens pe drumul național DN15 cu separatoare de sensuri, din zona Săvinești.

Este greu de înțeles care sunt motivele din spatele acestui gest inconștient. Vă recomandăm doar să circulați cu atenție, chiar dacă aveți impresia că le-ați văzut pe toate…

VIDEO: L. R. / Ai parcat ca un bou – Piatra-Neamț – Facebook

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Albastru Demetil spune

    „Cetateanul european” care are drepturi si care era la volan a iesit cel mai probabil din statia Peco de la Savinesti, iar in loc sa faca la dreapta, cum este obligatia de a vira la iesirea din Peco, el a ales virajul la stanga chiar pe contra sens. Asta nu e o depăsire prin care a circulat cativa metri peste axul drumului, este clar o abatere premeditată. Pentru că unora le este prea greu să ocolească până la pasajul peste DN 15 de la RAR, incat aleg voluntar si iresponsabil să tragă tare pe contra sens pe cei 300-400 metri până unde se termină separatoarele de sens. Pare greu de crezut ca a mers numai pe contrasens tocmai de la Dumbrava pe toata distanta, dar tot e suficient pentru a provoca o catastrofa.
    În alte tări o fapta ca asta este un grav atentat la siguranta circulatiei si la viata celor din trafic și se poate lasa cu pârnaie, nu doar cu suspendarea dreptului de a conduce.

  2. Min spune

    Si il “premiaza” careva?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate