(VIDEO) Incendiu de proporții la un gater din Neamț – Pompierii luptă de ore întregi cu flăcările

0

Ca urmare a unui apel la 112 de la ora 2:39, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un operator economic (ce are ca domeniu de activitate prelucrarea lemnului) în satul Leghin din comuna Pipirig.
Pentru localizarea și lichidarea incendiului intervin 37 de pompieri cu 8 autospeciale de stingere din cadrul ISU Neamț. De asemenea, alături de pompierii militari intervin forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig.

UPDATE:

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la mqi multe construcții în care se desfășurau diverse activități sper și clădirea administrativă P+M, cu posibilitatea propagării la centrala termică, uscătoare și depozite cu materii finite și bușteni.
Incendiul a fost lichidat la ora 09:50.
Au ars: construcții de pe amplasamentul operatorului economic pe o suprafață de aproximativ 1300 mp (hală gater, depozit cherestea, ateliere mecanice, clădire administrativă), 3 utilaje pentru încărcare cherestea, 250 mc de cherestea și documente.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la un utilaj.
SVSU Pipirig a rămas cu autospeciala din dotare pentru monitorizarea zonei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate