VIDEO – În UPU la spitalul din Piatra-Neamț – Ajutați medicii de la urgențe!

8

ATENȚIE! Cel mai mare ajutor pe care puteți să îl acordați medicilor de la UPU spitalului din Piatra-Neamț este să vă protejați de virus și de orice afecțiune, deoarece nu mai este niciun loc disponibil pentru acordat asistență medicală de calitate.

La UPU e ca pe front, au scos birourile pe hol ca să încapă pacienții, nu mai sunt locuri în paturi, stau pe scaune, nu mai sunt locuri nici la ATI și s-a improvizat un fel de pre-ATI la UPU. Personalul medical e extenuat și dincolo de orice puteri sau resurse.

Poți ajuta și tu personalul medical din spital făcând tot ce crezi tu că trebuie făcut ca să te păzești de acest virus.

Dacă vreți să știți cu adevărat prin ce trece personalul medical care lucrează cu bolnavii de covid, vă recomandăm să vă îmbrăcați într-un combinezon, să vă puneți o mască din aceea serioasă de tip FFP2 și să nu faceți nimic. Doar să stați așa câteva ore și apoi să vă gândiți că acei oameni se și mișcă încontinuu în acele combinezoane.

Niciun salariu din lume nu poate compensa ce fac cei de la UPU. Nici toți banii din lume nu te pot satisface atunci când nu mai ai resurse să salvezi o viață și, în timp ce te lupți să salvezi pe unul, alți 3-4 sunt în pericol de moarte și nu poți să faci mai mult, oricât ai vrea. Presiunea psihică și urmele pe care le lasă asupra personalului medical nu pot fi compensate cu niciun salariu din lume.

Ajută acești oameni având grijă de tine ca să nu devii încă o grijă pentru ei.

Conducerea spitalului din Piatra-Neamț face tot posibilul să mărească continuu capacitatea de oxigen pentru un număr cât mai mare de pacienți. Sunt făcute toate demersurile necesare pentru încă 30 de concentratoare de oxigen care vor fi aduse vineri. Capacitatea de oxigen a fost deja mărită treptat dar din păcate numărul de cazuri noi este enorm de mare.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Un nimeni spune

  La groapa cu toți…. Nu va gândiți ca și copii voștri vor trăii în tara asta? Ce viitor le oferiți cu vaccinu asta? Întreb pentru un prieten…. De ce nu se da la TV cazuri în care mor copii de la vaxin de ce nu se da la TV și reacțiile adverse doar ce vreți voii arătati la TV….

  1. Carmen spune

   Jos pălăria personalului medical care fac ce pot cu resursele care le au și cu protocolul care li se impune. Mulți medici și asistente știu ca nu asta e tratamentul dar il fac ca asta este impus. A ovigena un plămân fibrozat este ca și cum ai tine un furtun cu aer presat in perete! Cum vrei sa treacă aerul ??????

 2. Amalia spune

  Urez multa sanatate intregului personal din Spitalul Judetean Neamt, iar asistentilor, infirmierilor si medicilor din Unitatea de Primiri Urgente doresc sa le transmit ca le pretuiesc munca si le multumesc pentru tot ceea ce au facut pentru mine cand am avut nevoie de ingrijiri, ma gandesc la ei si ma rog sa ramana sanatosi.

 3. Doina Marian spune

  Ce protejare, mama mea a stat numai în curte, nu a mers în nici o parte, îmi spuneți de unde a luat acest blestemat virus, numai vrăjeli.
  Acesta e spital, e UPU, ce au făcut de când a ars spitalul și au murit 14 oameni, nimic, nu au mișcat un pai, rușine Consiliului Județean.
  Am stat luni în curtea spitalului sa așteptăm răspuns, cum se simte mama, nu au nici medic la CT, Radiologie, sa citească un rezultat au trimis la Iași, seara a venit rezultatul, dezorganizare totala, spuneți adevărul la lume ca de la incendiu nu au mai făcut nimic. MOARE LUMEA PE CAPETE, unde sunt banii dați pentru virus, domnilor din conducere?
  Domnii medici își fac datoria dar cu ce?

 4. Marius spune

  Acei pacienti sunt singurii oameni din lume care stiu cum functioneaza tehnologia 5G si vaccinurile! Si ca orice evolutie tehnologica de cand e lumea asta, trebuie sa fie ceva rau, bineinteles, in care EI sunt vizati, adica tanti Maria de la etajul 3 care tocmai a terminat de fiert sarmalele si nea Ion care e la facut de vin in boxa.

 5. Joker spune

  Uitati va ce Upu are Suceava. Noi aici avem un apartament cu 4 camarute…..

 6. Un cetărean spune

  Publicația dumn își asumă o vină pentru că s-a ajuns și la Piatra în astfel de situație? Pentru toate articolele anti-vaccin pe care le-ați publicat oare acum vi le asumați? Sau vă schimbați în ultimul ceas discursul public …?
  Sper să lăsați vizibil acest mesaj. Observ că întrebările incomode nu le publicați.

  ADMIN: Ce articole antivaccin ati vazut la noi ? Faceti o confizie….

  1. panite maria spune

   Intotdeauna ziarul si ziaristii nu au nici o vina…..vreti cumva sa cautam articolele in care ati indemnat lumea sa nu se vaccineze……a fost cumva vreun articol in care sa indemnati lumea sa se vaccineze si eu nu stiu???…

   ADMIN: Cautati articole in care am spus noi sa nu se vaccineze lumea. Cand gasiti sa ne anuntati 🙂
   Chiar am fost singura publicație care am avut o pozitie oficiala fata de vaccinare.
   https://www.ziarpiatraneamt.ro/pozitia-publicatiei-ziarpiatraneamt-ro-fata-de-vaccinare

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate