[Video] – „Împăturitul” de 100 de milioane

1

Împătimiții brand-ului Samsung ( și nu numai), vor avea parte de o experiență inegalabilă începând cu data de 26 aprilie a acestui an, atunci când va fi lansat primul telefon pliabil numit simplu: Galaxy Fold (n.r:to fold= a împături).

Compania a prezentat la Londra și San Francisco primul său telefon pliabil, care se poate transforma din smartphone în tabletă și invers. Are șase camere foto, două baterii și va costa de la 1.980 dolari în SUA și probabil de la aproximativ 2.000 de euro în Europa.

Practic Galaxy Fold are ecran de 4,6 inci când este împăturit și devine tabletă de 7,3 inci după ce este desfășurat.

Compania spune că telefonul se poate plia de sute de mii de ori datorită unui mecanism sofisiticat creat special încât să nu se strice: „Galaxy Fold face parte dintr-o categorie nouă de produse”.

Acesta oferă un nou tip de experiență mobilă care permite utilizatorilor să facă lucruri pe care nu le-ar putea face cu un smartphone obișnuit. Utilizatorii au acum parte de ce este mai bun din ambele lumi; un dispozitiv compact care se deschide pentru a forma cel mai mare display de pe un smartphone Samsung, spune compania.

Va fi disponibil în patru culori, iar compania spune că atunci când este închis încape în palmă, iar când îl deschizi devine o tabletă de lux pe care pot fi folosite trei aplicații simultan.
Telefonul are două baterii, câte una în fiecare parte a terminalului. Samsung a descris telefonul ca fiind un ”articol de lux”. Bateria are o capacitate de 4.380 mAh, sistemul de operare este Android 9.0 Pie.Galaxy Fold are șase camere foto, 12 GB RAM și 512 GB stocare.


Câteva elemente tehnice ale lui Fold

  • Materiale noi pentru display: Ecranul intern nu se îndoaie. Se pliază. Plierea este mai intuitivă și o inovație mult mai dificil de materializat. Samsung a inventat un nou strat de polimeri și a creat un display cu aproximativ 50% mai subțire decât ecranul obișnuit pentru smartphone-uri. Noul material face ca Galaxy Fold să fie flexibil și dur, construit pentru a rezista.
  • Mecanism de suspensie: Galaxy Fold se deschide ușor și natural, ca o carte, și se închide compact printr-o singură mișcare. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a proiectat o balama sofisticată cu mai multe trepte de interblocare. Acest sistem este ascuns, pentru ca telefonul să își mențină designul elegant.
  • Noile elemente de design: De la ecran la carcasă, fiecare element pe care îl puteți vedea și atinge – Samsung le-a integrat excelent în întreaga structură. Scanerul de amprente se găsește pe partea în care degetul arătător stă în mod obișnuit, astfel încât dispozitivul se deblochează cu ușurință. Cele două baterii și componentele sunt distribuite uniform, astfel încât Galaxy Fold să se simtă echilibrat în mâini. Culorile disponibile suntSpace Silver, Cosmos Black, Martian Green și Astro Blue

„Astăzi, Samsung scrie următorul capitol din istoria inovației mobile, materializând tot ceea ce nu credeam că este posibil într-un telefon mobil. Galaxy Fold introduce o nouă categorie, aducând la viață noi capacități pe care nu le-am văzut înainte pe Infinity Flex Display. Am creat Galaxy Fold pentru cei care vor să experimenteze ceea ce poate face un device portabil premium, dincolo de limitările unui smartphone tradițional”, spune DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics. 

Ce spune compania despre interfață
Galaxy Fold a fost conceput având profilul de utilizator de smartphone-uri în minte – a fost gândit cu scopul de a le oferi acestora o experiență mai bună. Galaxy Fold se transformă în ecranul de care aveți nevoie. Îl puteți scoate din buzunar pentru a răspunde la apeluri, la mesaje și îl puteți deschide pentru multitasking și pentru o mai bună vizionare pe cel mai mare ecran mobil, care vă este util pentru prezentări, reviste digitale, filme și conținut AR.

UX-ul unic, construit special pentru Galaxy Fold, oferă noi modalități de a beneficia la maximum de smartphone:

  • Fereastră multi-activă: Deschideți simultan până la trei aplicații active, indiferent la ce lucrați sau ce vă jucați. Vă pregătiți de o sesiune de vizionare neîntreruptă? Verificați ultimele apariții pe Amazon Prime Video, căutați cele mai recente recenzii și invitați-vă prietenii să se alăture maratonului prin trimiterea unui simplu mesaj cu trailer-ul filmului – toate acestea pe un singur ecran.
  • Continuitate în aplicații: Veți avea parte de tranziții intuitive, fără întreruperi între telefonul pliat și ecranele principale. Indiferent că închideți sau deschideți Galaxy Fold, aplicațiile se vor afișa automat așa cum au fost lăsate. Rămâneți conectat la Instagram vizualizând întregul feed cu o singură mână și verificați rapid notificările. Când sunteți gata să faceți o fotografie, să editați una sau să aruncați o privire mai atentă în feed, deschideți telefonul pentru acces la ecranul mare.

Cele șase camere
Camera de pe ”copertă”10MP Selfie Camera, F2.2
Camere triple spate 

16MP Ultra Wide Camera, F2.2
12MP Wide-angle Camera, Dual Pixel AF, OIS, F1.5/F2.4
12MP Telephoto Camera, PDAF, OIS, F2.4, 2X optical zoom
Camere frontale duale 

10MP Selfie Camera, F2.28MP RGB Depth Camera, F1.9

În cazul în care vi se pare prea frumos pentru a fi adevărat, urmăriți mai jos clipul de prezentare.

Sursa: Hotnews

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. TIBI spune

    Pentru Credulii din UE poate fi EXTRAORDINAR , Zic ca Unii de au Media Nav , sistem GPS pe la bordul autoturismelor sa le demonstreze și să modifice Ptr a instala NEW GALAXY FOLD și a aduce astfel un Plus Valoare la auto . A ar trebui ca Coreenii aia să de-a ceva la cei de la Ford ,care au denumit primii un model al lor Galaxy ,

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate