[VIDEO//FOTO] Trupul muncitorului mort în exploatarea din Dreptu, recuperat de salvamontiști

1

Luni, 10 decembrie, un bărbat de 59 de ani și-a pierdut viața într-un accident de muncă la o exploatare forestieră din satul Dreptu, comuna Poiana Teiului.

Potrivit ISU Neamț, în zonă nu era semnal. Cu greu a fost luată legătura, pentru câteva secunde, cu persoana de la fața locului (anterior, aceasta a anunțat patronul firmei, care a transmis informația la Dispecerat, prin 112). La fața locului s-au deplasat 2 echipaje de pompieri cu un autoturism și ambulanță SMURD, împreună cu angajați ai firmei. Pompierii ajunși la locul evenimentului au constatat că acesta era decedat. Bărbatul fusese prins între motoferăstrău și arborele pe care-l doborâse.

În această noapte Salvamont Neamț a recuperat trupul bărbatului decedat în exploatarea forestieră.

„Operațiunea din Munții Bistriței a făcut parte din categoria acelor operațiuni urâte, anoste, lipsite de viață la propriu și la figurat. Așa sunt toate operațiunile în care pleci fără nicio șansă ca salvator. Operațiunile de recuperare.”, precizează Salvamont Neamț.

FOTO//VIDEO – Salvamont Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Nelu spune

    D zeu sa l Odihnească! După cel de la Crăcăoani e al 2 lea care raposeaza prins de copac . Au uitat oare Fasonatori sa m ai taie cum trebuie un arbore.??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate