VIDEO/FOTO: Doi nemțeni au luat o viață în Irlanda. Au fost depistați cu sprijinul luptătorilor SAS / Cine sunt aceștia (SURSE)

0

La data de 21 februarie a.c., polițiștii au pus în executare a două mandate de arestare, emise pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din Gherăiești, respectiv pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Tupilați.

Cei doi bărbați au fost condamnați de Tribunalul București la o pedeapsă privativă de libertate de 13 ani, in cazul bărbatului de 41 de ani și de 9 ani, în cazul bărbatului de 32 de ani, pentru săvârșirea, pe teritoriul Irlandei, a infracțiunii de omor.

În urma investigațiilor proprii și a schimbului de date și informații realizat între polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală Săbăoani și Ștefan cel Mare, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, la data de 21 februarie a.c., cei doi bărbați au fost depistați în localitatea Tupilați, fiind conduși la Penitenciarul Bacău.

Info/Video/Foto: IPJ Neamț

Pe surse ar fi forba despre Păunescu Nicu și Martinaș Mihai Ionuț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate