VIDEO/FOTO: Casă cuprinsă de flăcări în Neamț. Misiune dificilă a pompierilor din cauza condițiilor meteo

0

Prin apel la 112, în jurul orei 22:40, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din satul Ciurea, comuna Pâncești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere (din care una de la Punctul de lucru Poienari) și o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Pâncești.
Incendiul se manifesta într-o cameră a unei locuințe și la un stog de plante furajere, cu posibilitatea propagării la o altă locuință din gospodărie și la o anexă gospodărescă în care erau depozitate lemne de foc și fân.
Forțele de intervenție au localizat incendiul în limitele găsite.
Au ars bunuri materiale din interiorul camerei (o ladă frigorifică, tâmplăria unei ferestre etc) și aproximativ 100 tone de plante furajere.
Scurtcircuitul electric este cauza probabilă de producere a incendiului.
Misiunea a fost de durată, datorită cantității mari de plante furajere si condițiilor meteo (vânt). Încă se lucrează pentru lichidarea incendiului
, a transmis Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

VIDEO/FOTO: ISU NEAMȚ

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate