[VIDEO] Flavia Pascal, de la CNPR, premiată în ședința de Consiliu Local Piatra-Neamț

0

Astăzi, 26 septembrie, la începutul ședinței de Consiliu Local Piatra-Neamț, primarul Dragoș Chitic a continuat tradiția premierii tinerilor deosebiți din orașul nostru.

De această dată este vorba despre  Flavia Cristina Pascal, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra-Neamț, care a câștigat medalia de bronz de la cea de-a XIII-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Astronomie și Astrofizică. Competiția s-a desfășurat în Balaton, Ungaria, în perioada 2 – 10 august, și a a reunit echipaje din aproape 50 de țări din toată lumea.

Flavia a fost călăuzită în lumea astronomiei de prof. Grigoruță Oniciuc, în cadrul Centrului de Excelență Neamț/ Clubul de Astronomie.

Atât Flavia Cristina Pascal, cât și domnul prof. Grigoruță Oniciuc, directorul Colegiului Național „Petru Rareș” Piatra-Neamț, au fost felicitați și recompensați astăzi în ședința de Consiliu Local Piatra-Neamț pentru performanța lor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate