[VIDEO] „Dragostea topește”: Cea mai nouă melodie LOS ANONIMOS are un super clip filmat în Neamț

1
FOTO: FACEBOOK LOS ANONIMOS

ANONIMII vin cu o melodie nouă, fresh despre vară, dragoste și prietenie. „Dragostea topește” este numele celei mai noi melodii marca Los Anonimos, o bine-cunoscută și apreciată formație din municipiul Piatra-Neamț.

„Suntem o mână de oameni și tot ceea ce facem, este din pasiune pentru muzică! Bucură-te si tu împreună de noi, de vară, de soare, de dragoste.” – este mesajul transmis de LOS ANONIMOS pe Facebook cu ocazia lansării noului videoclip.

Haideți să îi „bombardăm” cu vizualizări și încurajări, urmărind videoclipul de mai jos și dându-le un like la pagina lor de Facebook aici.

***

Trupa ”Los Anonimos”, a apărut în primăvara anului 2011. Muzica celor de la ”Los Anonimos” îmbină exoticele acorduri de gipsy-flamenco cât si ritmurile balcanice, din acest punct de vedere fiind singura formație de acest gen din peisajul muzical românesc. Formația s-a facut cunoscută prin concertele exceptionale ce au avut loc în in diferite cluburi din tara sau la evenimentele hi-class. În toate aparițiile scenice, ”Los Anonimos” propagă o atmosferă incendiară, distracția atingând valențe foarte înalte, fiind astfel considerată ”O trupa de Show”, motiv pentru care formația este foarte des invitată în platourile emisiunilor de divertisment. În repertoriul lor găsim cele mai cunoscute cover-uri românești și internaționale dar și melodii proprii, care prin simplitatea si farmecul lor, sensibilizeaza ascultatorii. (info facebook Los Anonimos)

Trupa este formată din:

 1. Geo Pahome – solist
 2. Paola Nicorescu-Ghiviriga – solista
 3. Alexandru Slatinaru – clape
 4. Bogdan Aflorei – chitara electrica
 5. Iuli Stoica – chitara bass
 6. Mircea Harabagiu – tobe
 7. Adrian Bulai – trompeta
 8. Bogdanel Mantu – percutie
 9. Andrei Anghel – clarinet & saxofon
 10. Sorin Gaburoi – trombon

DRAGOSTEA TOPEȘTE

Muzică și text: LOS ANONIMOS

Studio si mastering: DIMAS PRODUCTION

Regia si montaj: KONSTANTIN FILM

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
 1. LOS ANONIMOS spune

  Mulțumim Ziar Piatra Neamț.
  Apreciem 🙏 Ținem steagul orașului la cote maxime. ⬆️

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate