(VIDEO) Discuții „prietenești” cu „mângâieri” și eliberări de fluide din cavitatea bucală în trafic la Piatra Neamț

3

Un șofer din Piatra-Neamț a blocat în trafic un alt șofer pe care îl acuză că ar fi făcut o manevră periculoasă și i-a tăiat fața cu câteva zeci de metri mai înainte.
Discuția prietenească a fost cu tras de portiere, de ștergătoare, cu ceva mângâieri și puțin scuipat.
Astfel de scene nu sunt ceva ieșit din comun în traficul local, mulți șoferi au nervii întinși la maxim, mulți șoferi fac manevre ca pe câmp și de aici până la discuții „prietenești” ca cea din imaginile surprinse azi în trafic nu mai e decât un pas.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Dr. Gheorghe Plesea spune

    Pentru o circulație fluida in oras propun o vizita de lucru in Maroc. Am fost acolo in Noiembrie la Marrakesh: Nici o mașina lovita, o circulație ideala fara reguli si sensuri…….

  2. radu tomsa spune

    SI-au luat marlanii strada si ii doare in cot ca mai sunt si altii care au de mers. Doi natarai,nimic mai mult. Si pun pariu ca daca ii pui sa dea examenul teoretic din nou,o dau de pereti complet la chestii legate de prioritate,in special.

  3. Bogdan spune

    Asta E ! Mobilitatea Urbană , trebuiau să se Gândească , persoanele din ,, Comisia Rutiera,, că Județul are și niște comune ,sate mai îndepărtate : Borca , Sabasa , Madei , Boghicea, Slobozia , Săbăoani , Tămășeni , de unde vin la Reședința de Județ , Oameni ptr diverse Instituții și Probleme și care Nu circula foarte des , prin ,,Cetate ,, cum spunea un Coleg de al D vstra ori Metropola cum se Dorește Dar NU E !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate