VIDEO: Cum trec mașinile pe lângă un om care zace în mijlocul străzii

3

Într-o comună din Neamț cineva a surprins niște imagini care ne arată cum ne dezumanizăm pe zi ce trece. Zeci de mașini au trecut cu nepăsare pe lângă un bărbat ce zăcea în mijlocul șoselei.

Despre tot ce s-a întâmplat vă vom povesti în curând pe ziarpiatraneamt.ro. Acum doar vă arătăm cât de nepăsători devenim pe zi ce trece.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Cristian spune

  Datoria de a acorda un ajutor în astfel de cazuri este a noastră, a tuturor. Este absurd să lași un om căzut pe un drum cu trafic rutier, fără să intervii. Este de noaptea minții să lași acel om la cheremul primei bucăți de metal cu 4 roți care circulă de pe carosabil. Măcar poți să semnalizezi obstacolul cu triunghiuri reflectorizante pe sensul respectiv de mers și să chemi ambulanța, dacă omul nu e de mișcat. Poți să stai și să deviezi mașinile până vine ambulanța, că nu doare…

  Trist, foarte trist …

 2. Cristian spune

  Ok, dar ăla care a filmat şi a stat fără să facă nimic, a fost mai om decât ceilalţi ? E de noaptea minţii… Evident, întrebarea e valabilă, numai dacă nu a fost un test, special făcut pentru a vedea ce se întâmplă. Nu-mi vine să cred totuşi că ar fi cineva suficient de sănătos la cap, să rişte săs tea atâta timp în mijlocul drumului, riscând să fie călcat de primul nepriceput sau nenorocos.

  Eu unul am păţit aşa ceva anul trecut, omul fiind prăbuşit pe o şosea din Vrancea într-o curbă fără vizibilitate, fix după ce se îngânase ziua cu noaptea. Am oprit, am mutat omul (care era beat cui) dincolo de acostament, am chemat ambulanţa, l-am păzit să nu revină în drum sau să nu se sufoce din vreo vărsătură şi m-am asigurat că este încărcat în ambulanţă. Numai la gândul că altcineva nu ar fi avut norocul meu şi prevederea de a merge cu viteză redusă în curba respectivă, m-au trecut sudori reci.

  Dincolo de aspectele umane sau medicale, dacă ai apucat să treci pe lângă o astfel de potenţială victimă şi cineva dovedeşte că ai remarcat-o (de exemplu există martoir că ai încetinit şi ai ocolit-o) şi ţi se vede numărul, e posibil să fii acuzat în caz că cineva trage lozul cel mare şi-l calcă, de neglijenţă care avut ca urmare leziunile suferite de persoană sau decesul acesteia. Mă rog, asta e părerea mea.

 3. Cornel spune

  Cred că e o Problema și de LEGE , Cornel. , I R daca sunt prinși. Băuți la volan SE Știe. Ce îi așteaptă , Facultatea , Suspendare ori chiar sută la sută Șanse sa rămâi. fara. Permis For Ever , pe când dacă ești. Pieton. Cel mult o.amenda ,pe.vare daca Nu o achiți ,se poate Transforma ,da nu ramai fără Permis , Deci Cine pătimește. mai.Mult ? La. Ei pot foarte bine Dughi acasă până. da din Ei cum da antigelul afară din vasul de expansiune , după care sa Doarmă . Mai amintim și pe GABI 9 vieți din Săvinești Care. și ăla e LIBER sa facă. cum îl duce Caputul , alții să bea până pică. in drum ,, Cred SINCER că Și EU. cel puțin AM Libertatea de a mi vedea de Drum ,In plus de asta ,se spune , învață la școală , Că in unele situații.e Bine. sa nu l miști , muti , ( fracturi , coloană , membre ,) De unde sa știi ? Cat despre dezumanizare , Nu au Medicii cei care Ar trebui să Ajute ! Și nu refer la ortopezi , Ci la cel de la CPU Tg NT care au lăsat. un OM de 44 ani cu familie sa decedeze , considerând că a Deranjat de.1 Martie ,cu o suferință minora , Consecință. sa întors .la domiciliu și a răposat in brațele soției , DECI unde e Dezumanizarea ? CU TOT Respectul Dar STAREA SANATATIi NEMTENE sa Înrăutățit cu Mullt față de la momentul. când Pufulete era Moderator , Drept. sa spun Mă gândesc că Cineva , Undeva sa HOTĂRÂT sa furnizeze cazuri Ptr Fundație , Femei Văduve , copii rămași orfani Pentru că CE ?? Pentru astfel de cazuri Toată Empatia , Ptr cei de beau până cad pe drum ori șanțuri Unde ii udă câinii Zero Toleranta .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate