VIDEO: Criză de isterie în trafic. O „madamă delicată” oprită de polițiști: „Bă TÂMPITULE, eu nu sunt beată, da?!”

1

Legenda spune că dacă ești persoană publică iar un agent a avut proasta inspirație de a te opri în trafic (ce-o fi fost dom’le în capul lui?!) musai trebuie un circ strașnic astfel încât să tremure ițarii pe bietul neisprăvit. O „madamă” oprită pentru un control, ofuscată peste măsură, își varsă nervii pe agentul de poliție: „Am băut o bere. Da, și? Băi tâmpitule, eu nu sunt beată, da?!” Nu degeaba se spune că o femeie „adevărată” trebuie să știe să facă ciorbă și scandal cu ce are la îndemână. În privința scandalului nu mai avem niciun dubiu, la capitolul ciorbă nu ne pronunțăm.

Râdem, glumim, însă acesta este un exemplu clasic de tupeu presărat cu o lipsă crasă de bun simț, iar exemple similare avem și pe șoselele din Neamț, că n-om fi noi mai cu moț.

Postarea a fost publicată pe pagina Sindicatului Europol. Iată povestea pe scurt:

”Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică!”

Culmea tupeului la această doamnă care a recunoscut că a băut „o bere” pentru ca „dacă bei o bere, in Germania ai voie sa conduci”. Probabil la fel s-a gândit și premierul Cîțu când a condus beat, dacă bei 7-8 beri poți să te urci la volan. Vizibil deranjată ca si-au permis să o legitimeze, aceasta a inceput sa ii injure pe colegii noștri si sa le ceara sa o lase in pace, intrucat este o persoană a publică. Aceasta fusese oprită în trafic de colegii noștri după ce consumase alcool și se urcase la volan aseară în localitatea Lugoj din județul Timiș. Pentru că a vrut să se simtă ca în Germania, femeia a rămas pieton acum, având timp suficient să se gândească la câte beri are voie sa consume.

Mai jos, materialul video cu…circul:

Fără cuvinte…

1 Comentariu
  1. SIMINA spune

    Vă imaginați ce s-ar fi întâmplat dacă cucoana asta isterică era implicată într-un accident? Îl facea praf pe ăl de se ciocnea cu ea. Nu e beată. E biată, cum și zice. Biata de ea.
    Și câți ca ea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate