Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 iunie 2019
 • :
 • :

[VIDEO] Ce a făcut un nemernic unor căței: În atenția autorităților!

Imagini șocante din comuna Ștefan cel Mare au fost postate pe pagina de protecția animalelor „Salvăm cățeii”, astăzi.

„Asta se intampla in Romania 2018, intr-o comuna din judetul Neamt! Doua femele au fost abandonate in strada din cauza faptului ca nu latrau. Acestea erau in grija unui cioban, insa pentru ca nu faceau paza, au fost maltratate si aruncate in strada.
De aici incepe chinul…
Se stie ca oamenii din comuna respectiva au intotdeauna un gand rau pentru animalele nimanui, insa cand le spui de sterilizare, le spui de naiba… Acest pui a fost bagat intentionat intr-un arc de pat!! S-a ajuns pana la sufocare!!! Este incredibil!!!
Cealalta mama cu pui, s-a adapostit intr-un beci. Hop si oamenii..ce solutie credeti ca au gasit?? Au dat foc la cateva crengi chiar in capatul beciului..
Este teribil cum niste biete animale trebuie sa sufere in halul asta.. Avem nevoie de voi!! Azi au fost vazuti la timp, dar maine??? Sansele sunt foarte mari ca ei sa moara.. ”, se arată în postarea paginii, însoțită de video-urile de mai jos.

Puiuțul prins în arc a fost salvat la timp, fiind necesara intervenția cu un flex pentru îndepărtarea metalului.
2 comentarii la “[VIDEO] Ce a făcut un nemernic unor căței: În atenția autorităților!

 1. Un om care iubește animalele mai mult decât oamenii

  Sunt acei oameni din sate care merg cu pioșenie la biserică…care se plâng cât sunt ei de năpăstuiți de soartă, că nu știu cine le poartă grijă și le vrea răul?!…da ăștia sunt.. le e prea blândă soarta.. o groază de animale sunt chinuite și prin curți și mor in teroare…

  Raspunde
 2. Neli

  Se poațe adopta puiuțul? Îmi pare rău pt ce s-a întâmplat. Cred ca ar trebui ca acești oameni sa răspundă penal ca sa învețe prețul cruzimii… altfel de ce mai exista o lege în acest sens? Va rog contactati-mă pe mail. Poate as putea adopta puiul doar ca tb sa discut despre acest aspect.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *