[VIDEO] Așa da! Girov – Neamț: Exemplu că dacă se vrea… se poate

0

Acum un an de zile am publicat o filmare cu Ciubotaru Vasile, primarul comunei Girov, în care acesta ne prezenta în teren ce lucrări are în desfășurare și ce planuri are pentru comună.

Din ce ne arăta și ne spunea primarul acum un an reieșea că va face în anul ce va urma de 5 ori mai mult decât s-a făcut în ultimii ani în comuna Girov și va achita și datoriile lăsate de fostul primar intrat la pușcărie pentru fapte de corupție. Lucrările în desfășurare filmate acum un an și prezentate în clipul de mai sus, alături de planurile și promisiunile primarului au fost de un real succes, filmarea fiind vizualizată de zeci de mii de oameni din toată țara.

Așa cum era normal, fiind un subiect de mare interes atât pentru localnici cât și pentru alții care sunt interesați de cum poate evolua o comunitate rurală din România, am revenit la Girov și am refăcut același traseu cu primarul. Ce credeți? Primarul, împreună cu echipa lui de la primărie, ajutat de Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean, cu finanțări de la guvern, din proiecte și din bugetul local, a făcut cam tot ce a zis că va face. Doar la zona de asfaltări dacă ne uităm în comuna Girov s-au asfaltat drumuri în ultimii 2 ani de 5 ori mai mult decât în restul perioadei de la revoluție încoace.

Și încă un aspect care face diferența între oamenii ce vor să muncească la o primărie și cei care așteaptă să treacă ziua. Filmarea de acum a fost făcută în intervalul orar 06:00 și 08:00 dimineața, că așa încep munca cei care vor să facă ceva. Adică în timp ce unii bugetari sau aleși se îndreaptă spre locul de muncă unde încep programul cu o cafea de 30 de minute, alții sunt deja sătui de muncă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate