[VIDEO] ACUM: Incendiu pe Pietricica

2
FOTO: Sebastian Badita

În această după-amiază a izbucnit un incendiu de vegetație uscată pe Pietricica, spre zona Dărmănești. Pompierii intervin în aceste momente.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.

UPDATE: La locul evenimentului a mai fost direcționat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Incendiul se propagă cu repeziciune din cauza vântului puternic. Acesta se manifestă lângă cimitir, destul de aproape de case.

„A existat riscul propagării incendiului și la locuințele izolate de pe muntele Pietricica. Colegii mei au acționat punctual pentru a proteja bunurile cetățenilor, în acest moment incendiul fiind aproximativ lichidat. Se mai caută ultimele focare pentru lichidare.”, a declarat reprezentantul ISU Neamț.

Au ars aproximativ 10 hectare de vegetație uscată.

Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost fumatul în locuri nepermise .

Revenim cu detalii.

FOTO//VIDEO: ISU Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. xx spune

    Poate stiu ceva cei ce-si pasc animalele pe acolo?

  2. Varga Szandor Andrasz spune

    Cat de gogoman sa fii sa fumezi pe vantoasa asta si sa nu stingi tigara inainte de a o arunca oare ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate