[VIDEO] Accident pe podul de la Preluca

0
FOTO: ISU Neamț

În această dimineață, un camion a pierdut controlul pe podul de la Preluca. Mai avea puțin și sărea în râpă.

Pentru degajarea TIR-ului care a ieșit în afara părții carosabile la Preluca se deplasează de la ISU Neamț un echipaj cu Camionul MULTIRISC.

Revenim cu detalii.

Atenție! Circulație îngreunată pe podul de la Preluca/Vaduri, județul Neamț, din cauza unui accident rutier. Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe podul care delimitează localitățile Preluca și Vaduri, din județul Neamț, situat pe DN 15, la km 302+570. Accidentul s-a produs prin deraparea unei autobasculante pe partea dreaptă (sensul de mers spre Piatra Neamț), fără victime omenești, ci doar cu distrugeri materiale ale elementelor de infrastructură (bordură și parapet pietonal). Circulația este restricționată pe un sens, până la efectuarea măsurătorilor de către Poliție și tractarea autobasculantei în afara părții carosabile.
Menționăm că, în zonă, partea carosabilă, marcajele și semnalizarea se prezintă în bune condiții, podul de la Preluca beneficiind recent de importante lucrări de reparații.
”, a transmis DRDP Iași.

UPDATE: „Din primele verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamţ a reieşit faptul că, în timp ce un bărbat, de 32 de ani, din Buzău, conducea un ansamblu de vehicule pe DN 15, pe un pod din localitatea Pângărați, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu parapetul de protecţie aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, nefiind înregistrate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”, a transmis IPJ Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate