(VIDEO) A luat foc o biserică din Neamț

0

Pompierii au intervenit în această seară, în jurul orei 19:30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la biserica din Valea Seacă, comuna Bălțătești.

Conform Slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, incendiul s-a produs la centrala termică și prăznicarul bisericii.

Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea lui.

„În urma unui apel la 112 pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o centrală termică și o casă praznicală cu 4 autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD. La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj de pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială pentru lucru la înălțime. Pompierii au localizat și lichidat incendiul. Au ars: aproximativ 500 mp din acoperișul casei praznicale și centralei termice, bunuri materiale aflate în interiorul centralei și aproximativ 5 mc de lemn de foc. Au fost evacuate bunurile din casa praznicală. Militarii au evitat extinderea incendiului la biserică. Un bărbat de aproximativ 61 de ani a suferit atac de panică și a primit asistență medicală de la echipajul de paramedici. Acesta a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.”, a precizat Slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamt.

Cauza probabila a incendiului: actiune intentionata

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate