(VIDEO) A luat foc o biserică din Neamț

0

Pompierii au intervenit în această seară, în jurul orei 19:30, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la biserica din Valea Seacă, comuna Bălțătești.

Conform Slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, incendiul s-a produs la centrala termică și prăznicarul bisericii.

Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea lui.

„În urma unui apel la 112 pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o centrală termică și o casă praznicală cu 4 autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD. La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj de pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială pentru lucru la înălțime. Pompierii au localizat și lichidat incendiul. Au ars: aproximativ 500 mp din acoperișul casei praznicale și centralei termice, bunuri materiale aflate în interiorul centralei și aproximativ 5 mc de lemn de foc. Au fost evacuate bunurile din casa praznicală. Militarii au evitat extinderea incendiului la biserică. Un bărbat de aproximativ 61 de ani a suferit atac de panică și a primit asistență medicală de la echipajul de paramedici. Acesta a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.”, a precizat Slt. Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamt.

Cauza probabila a incendiului: actiune intentionata

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate