Viceprimarul primăriei Poiana Teiului nu vrea să informeze Consiliul Local despre faptul că s-a constatat un mare furt de arbori din pădurea comunei

1

Primăria Poiana Teiului a fost informată de către cei de la Silvic că s-a constatat tăierea ilegală a unui volum de 165,633 mc de arbori din pădurea ce aparține comunei. ( click aici pentru articol ).

Sarcina de a răspunde cu explicații în scris și a lua măsuri a revenit viceprimarului cu atribuții privind exploatarea masei lemnoase din comună, adică viceprimarului Enache Paul care este și suspect în acest furt. (click aici pentru articol )

Ce credeți că a făcut viceprimarul Enache care este și suspect și a și semnat pentru exploatare și acum trebuia să și verifice ce s-a furat? În loc să profite de anomalia românească în care lupul suspect este pus să numere oile lipsă, el nu a făcut nimic. Nu a informat nici conducerea primăriei și cu atât mai puțin Consiliul Local. Termenul maxim în care suspectul de tăieri ilegale trebuia sa ia măsuri și să informeze s-a epuizat pe data de 09.05.2019.

Acum că a devenit publică treaba, solicităm doamnei primar să ia vreo măsură pentru ca s-a încălcat dispoziția dată și consilierii locali, care au rămas necumpărați sau neterorizați, din Poiana Teiului să ceară viceprimarului să le explice ce trebuia să le explice de 2 luni de zile.

Poate doamna Ana Ancuța, primarul comunei Poiana Teiului se gândește mai bine și dacă constată ca e adevărat ce zicem, retrage viceprimarului Enache atribuțiile privind exploatarea masei lemnoase din comună.

Poate și Prefectura Neamț să arunce o privire la ce se întâmplă la această primărie și de ce nu și cei de la DNA să extindă cercetarea pe care o au deja și pe noile suspiciuni.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Bengescu Emanoil spune

    Totul e perfect, NU a gresit cu nimic….seamana cu cei de la Caracal

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate