Viceprimarul Lehăduș a fost demis. Noul viceprimar la Piatra-Neamț este Eduard Minuț, PSD

0

În ședința de Consiliu Local Piatra-Neamț de astăzi, 1 martie, ora 12.00, s-a supus la vot secret proiectul de hotărâre privind eliberarea din funcție a viceprimarului Alin Lehăduș (detalii aici).

Pentru demiterea unui viceprimar este necesară majoritatea a două treimi din numărul consilierilor locali. Proiectul nu a întrunit numărul de voturi necesar (doar 14 voturi „pentru”) demiterii lui Lehăduș și a fost respins.

Ulterior, în jurul orei 13.40, s-a întrunit din nou Consiliul Local Piatra-Neamț, cu același scop al demiterii viceprimarului Lehăduș. Cu 15 voturi „pentru” proiectul a fost adoptat. Alin Lehăduș a fost, astfel, eliberat din funcția de viceprimar.

La ora 14:30 a fost convocată o a treia ședință de Consiliu Local Piatra-Neamț pe ziua de astăzi. Scopul a fost alegerea unui nou viceprimar și desemnarea viceprimarului care va exercita primul calitatea de înlocuitor de drept al primarului.

Singura propunere făcută a fost cea a Florentinei Moise în persoana consilierului local PSD, Eduard Minuț pentru a ocupa funcția de viceprimar, propunere care a trecut de Consiliul Local Piatra-Neamț.

În cadrul aceleiași întruniri, legislativul pietrean a decis ca Marius Irimia să fie viceprimarul care exercită primul calitatea de înlocuitor de drept al primarului.

Iată mesajul transmis de Florentina Moise, consilier local PSD, și noul viceprimar al municipiului Piatra-Neamț, Eduard Minuț:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate