Viceprimarul de la Bârgăuani se folosește de angajații primăriei pentru conflictele personale?

0

Viceprimarul Titi Osaciuc din Comuna Bârgăuani a reaprins un conflict mai vechi între primărie și un localnic care administrează un iaz și e proprietar pe digul ce stăvilește apa. Despre acest conflictul vechi vom vorbi cu altă ocazie. Acum vă arătăm cum viceprimarul de la Bârgăuani s-a gândit să transforme șoferul de pe microbuzul școlar și încă un șofer în paznici cu normă întreagă la digul celui cu care are el ceva de împărțit.

Azi a apărut pe un grup din Bârgăuani un clip cu cei doi șoferi absolut nevinovați care în loc să ducă copiii la școală sau să facă ce sunt angajați să facă la primărie stăteau să păzească iazul privat sau, mai bine zis, să enerveze proprietarul iazului. Din filmare reiese că cei doi au primit ordin de la primărie să stea acolo să vadă daca trec camioane. Desigur că oamenii nu au nicio atribuție în a monitoriza traficul pe vreo stradă din comună și nici să stea inutil să se uite la iaz. Cel mai probabil au greșit ei cu ceva pe la primărie și ca pedeapsă au fost trimiși să intre în conflict fără voia lor cu proprietarul iazului. O mișcare inteligentă, dacă a fost gândită așa. Trimiți doi dușmani să se enerveze unul pe altul, doar că din comentariile de la postare reiese că din mutarea șoferului de pe microbuzul școlar la paza digului au avut de suferit elevii, ceea ce nu e tocmai în regula.

Despre conflictul primăriei cu localnicul probabil se vor pronunța instanțele sau instituțiile, dar despre modul în care sunt folosiți oamenii din primărie pentru a crea disconfort cuiva, cine se va pronunța oare?

Postarea și video la care facem referire – click aici

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate