Viceprimarul Bogdan Gavrilescu riscă să fie ”dat afară” din PNL

1

”Mă uit cu mirare și tristețe în același timp, cum unii aflați în goana luptei pentru funcții, uită de simțul ridicolului și nu realizează când pălăria e prea mare pentru capul lor.
Aș vrea să clarific un aspect important: Marius Ghineț nu mai este de ceva vreme membru PMP. Aflat în căutare de noi și noi oportunități, pentru dumnealui nu a fost nicio problemă să întoarcă spatele celor care l-au promovat. Sincer ?! Chiar nu e nicio problemă, mai bine mai devreme decât prea târziu. Știu sigur că facem echipă cu oameni pentru care fidelitatea, onestitatea și valorile morale solide sunt principii reale de viață. Echipa PMP Neamț îi dorește mult succes în drumul ales, mi-aș dori însă, ca reprezentanții altor formațiuni politice, să nu mai implice Partidul Mișcarea Populară în răfuielile online, care au legătură cu personajul amintit. Fiecare răspunde pentru deciziile lui, iar în cazul de față, PMP chiar nu are nicio implicare.
Vă asigur ca PMP are proiecte reale îndreptate spre cetățeni, pe care le voi readuce în prim plan în perioada următoare. Proiecte pentru care așteptăm și implicarea colegilor din alte partide politice. De asemenea, e important să știți că PMP va vota și va susține întotdeauna DOAR proiectele sau oamenii care aduc plus valoare pentru comunitatea noastră și cetățenii județului.
,,Unde nu-i cap, vai de picioare!”
, spune viceprimarul Bogdan Gavrilescu într-o postare.

Recent, un politician de dreapta a fost exmatriculat din clasa unui senator PNL pentru că fratele lui a criticat numirea lui Ghineț. În lumina acestor fapte, ne așteptăm ca acum Bogdan Gavrilescu, pentru afrontul direct adus, să fie dat afară din PNL, chiar dacă el e de la PMP și nu a fost niciodată la PNL. Măcar simbolic și tot ar putea fi dat afară din PNL sau ar putea să îl dea afară preventiv, ca în cazul în care ar dori să intre vreodată în PNL el să fie deja dat afară.

În cel mai fericit caz îl vom vedea în curând pe Bogdan Gavrilescu purtând bulina neagră, că de urechit nu poate fi urechit cât sunt regulile acestea cu distanțarea socială.

Iosub Robert

dolinex
1 Comentariu
  1. Mafia locala spune

    Are dreptate gavrilescu. Cu ghinet a facut combinatii insa acum face cu mazilu membru pmp cu recipientele din scarile de bloc. Da gavrilescule tu si pmp sunteti exact ca si ceilalti, niste hoti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate