Ce a mai facut doamna viceprimar Monica Anton ?

1

Suntem asaltati zilnic de cetateni din Piatra Neamt care ne reclama foarte multe lucruri , unele foarte bine fondate , altele care nu au nicio legatura cu realitatea . In general in proportie de 90% dintre contacte se refera la lucruri cu caracter negativ .
Joi am fost contactati de cativa parinti care au copiii la  celebra gradinita 9 din Piatra Neamt dar nu ca sa reclame ceva , reclamatiile venisera cu cateva zile mai inainte , ci ca sa ne spuna ca sunt foarte multumiti ca problema cu mutatul copiilor din clase de cateva ori pe zi a fost rezolvata in urma interventiei doamnei viceprimar Monica Anton .
Nu stim exact sa va spunem ce a facut doamna viceprimar , cu cine a vorbit sau ce solutii a gasit dar va putem spune cu certitudine ca a mers la acea gradinita si a gasit solutii la nemultumirile parintilor , lucru care este de laudat .
Parintii care ne-au contactat ne-au rugat sa transmitem multumirile lor doamnei viceprimar lucu care il si facem cu toata deschiderea deoarece intamplarea a facut ca printre acesti parinti sa exite cativa pe care-i cunoastem si putem garanta ca sunt total apolitici si aprecieaza cu toata sinceritatea interventia unui reprezentant al autoritatilor locale in rezolvarea problemei lor .
Este pentru prima oara cand cineva ne contacteaza ca sa ne spuna un lucru bun despre un ales local . Speram sa se intample cat mai des astfel de lucruri in viitor .

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. nemtean spune

    FANTASTIC, A DAT 1 TELEFON SI A REZOLVAT O „PROBLEMA” , PT. A-SI JUSTIFICA SALARIUL SI SPAGILE LUATE ! DE CE NU SCRIETI SI DESPRE FAPTUL CA PE SORA-SA A NUMIT-O DIR.LA URBTRANS? CHIAR CREDETI CA SUNTEM TAMPITI? NU SUNTEM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate