Viața cu Louie, de acum doar în ceruri. Comedianul Louie Anderson a murit

0

Louis Perry „Louie” Anderson (24 martie 1953 – 21 ianuarie 2022) a fost un stand-up comedian, actor, autor și creatorul seriei de desene animate Life with Louie (Viața cu Louie), inspirată parțial din viața sa reală.

Louie Anderson a fost unul dintre cei 11 copii din familia sa. Într-un interviu din 2016 la WTF cu Marc Maron , Anderson a dezvăluit că mama sa a născut de fapt 16 copii, dar cinci dintre ei – primul copil și apoi două seturi de gemeni – au murit la naștere. 

Pentru interpretarea sa din serialul de televiziune de comedie FX Baskets, Anderson a primit trei nominalizări consecutive Primetime Emmy Award pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de comedie și a câștigat o dată în 2016.

Îndrăgitul comedian a murit la vârsta de 68 de ani la un spital din Las Vegas din cauza complicațiilor cauzate de cancer, potrivit lui Glenn Schwartz, publicistul său de multă vreme. Schwartz a spus anterior că Anderson a fost diagnosticat cu un tip de limfom non-Hodgkin, arată NBC News.

Anderson a fost foarte popular în cea mai mare parte a anilor 1980 și ’90, recunoscut pentru spectacolele sale de stand-up și aparițiile frecvente în talk-show-urile de noapte. Generația acelor ani îl cunoaște în special pentru vocea și asemănarea cu personajul principal din desenele animate Life with Louie – Viața cu Louie, difuzate și în România.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate