Vezi cine e cel mai bun primar al municipiului Piatra-Neamț de după ’89

80

În urma unui sondaj efectuat de publicația noastră pe un eșantion de 1192 de respondenți, la întrebarea „Cine este, în opinia dumeavoastră, cel mai bun primar al municipiului Piatra-Neamț de după Revoluție?”, cei mai mulți, 38%, au răspuns că cel mai bun primar de după 1989 a fost Ion Rotaru în mandatele 1996-2004, actual primar al comunei Alexandru cel Bun.

Pe locul doi s-a clasat Gheorghe Ștefan (2004-2014) cu 37% dintre voturi, fiind urmat de Dragoș Chitic, actualul primar al municipiului Piatra-Neamț, cu 17% din voturi.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
80 Comentarii
 1. Viorica Chifu spune

  eu zic stefan a si furat dar a si facut

  1. Iulia Dima spune

   CORECT!!!

 2. Elena Alina spune

  Dl. Rotaru fara îndoiala.

 3. Angela Stefanescu spune

  D. CHITIC!

 4. Ciocirlan Vasile Marius spune

  Rotaru ajunge

 5. Pavel An. spune

  Eu tin minte ca imediat dupa revolta populara a luat primaria un scriitor Munteanu, ca se si glumea ca dupa Gheorghe, fostul prim secretar a Piatra Neamt a venit un Costache. In adevar, pina in iulie,cand s-a terminat cu forma CPUN a condus cu mina forte acest Munteanu care avea puterea sa de afara primarul, viceprimarul si secretarul. Noi cei din primarie am vrut sa cumparam pamant la Ursuleti de la CAP Piatra Neamt. eRA 2-25 MII LEI HECTARUL. Munteanu ne-a adunat si ne-a spus ferm ca cine incearca sa cumpere din pamantul CAP carea fost luat taranilor cu forta in 1962 la colectivizare va fi dat afara. Spunea ca el este fiu de colectivist si stie ce au suferit parintii cu colectivizarea. Lui acest Munteanu chiar ca nu avem ce sa-i reprosam.
  EL A FOST CEL MAI BUN PRIMAR LA PIATRA NEAMT !!!!!

  1. xx spune

   A fost un Munteanu dar nu Constantin scriitorul ci Gheorghe de la cfs Savinesti pe atunci,acum este director pe la caminul de batrini,apoi un alt Gheorghe Ocneanu subinginer de la combinatul de ingrasaminte

 6. Petro Petronel spune

  Toți sunt buni și promițători pana în pragul alegerilor…
  Dar greul vine abea după…

 7. Mariana Pantalon spune

  Nici unul..
  Fiecare a facut cate ceva prin firmele lor pt.profitul lor .
  Daca au cheltuit un sac de bani pt.oras ,cel putin trei saci iau folosit pt.ei.si apropiatii lor.
  Pe domn.Chitic u pute sa-l evaluam momentan,nu???,om vedea !!!

 8. Carmen Mantu spune

  Rotaru cred

 9. ANDREI ALEXE spune

  DL. DRAGOŞ, CĂ LUCREAZĂ ŞI-APOI TACE CHITIC…!

 10. marius spune

  Sondajul este cel putin hilar. Victima unui viol in grup este chemata sa spuna cine a violat o mai bine sau mai putin bine. Iar d nei Pascu Viola pt acel „…dar a si facut” i as prelungi agonia spunandu i ca ” ….dar mai si face inca” daca te gandesti la imprumuturile care se esaloneaza si telegondolele care zboara goale prin oras . Poate vom avea noroc mai mult data viitoare. Deocamdata eu personal nu vreau sa aleg raul cel mai mic. A fi primar inseamna sa ai sansa de a ramane in istoria orasului tau iar bilele negre pe care le are fiecare din cei supusi votului îi cam exclud de acolo (din punctul meu de vedere). Vreau sa cred ca parerile celor de pe forum sunt lipsite de orice influenta politica si orice avantaj material pe care l au avut la un moment dat intr un anumit mandat al unui personaj mentionat in articol. Oricum subiectul este banal dar a trezit lumea semn ca patimile sau frustrarile sunt mari( si pt subsemnatul)

  1. mickey999 spune

   @Marius : Bestial comentariu! Innebunesc de ris!

   🙂

 11. Emilian Traista spune

  Prea seamana cu o „fabrica de spalat bani”…

 12. Emilian Traista spune

  Pentru ca s-a vorbit de telegondola, stie cineva cati bani „produce”? Privind cum trec cabinele una dupa alta, TOATE GOALE, nu poti sa nu te intrebi de ce merg, de ce consuma curent electric? Pe banii cui consuma…?

 13. Maria spune

  Un sondaj plin de subiectivitate. Era bine sa se prezinte succint realizarile din mandatele celor supusi sondajului .
  Realitatea ca amprenta de oras turistic s-a accentuat si realizat in mandatele lui Gh Stefan : – telegondola, Curtea Domneasca din jurul Turnului lui Stefan cel Mare cu pasajul gandit de tineri arhirecti..etc
  Ce spatiu generos s-a realizat ! Astfel , se pot desfasura evenimente culturale de elita incepand cu Vacante Muzicale..si culminand cu Sf Sarbatoarea de Craciun, An Nou.. patinuar.. etc..
  Sa ne amintim ca pe timpul primarului Rotaru erau multe straturi de flori si multe alei pe aceasta suprafata din fata Muzeului de Arta si Turn.. din actuala Curte Domneasca.. Toate orasele occidentale au astfel de Piete frumos pavate unde oamenii se aduna sa sarbatoreasca .. sa socializeze.
  Apoi terminarea Strandului si stadionului cu fondurie europene.. Blocuri ANL..
  Acoperirea partiala a albiei paraului Cuiejdi. Cu siguranta se va continua actiunea de catre actualul primar Chitic..
  Piata Centrala moderna care a fost mistuita de foc in mod miraculor.. 🙁
  Apoi cartierul Speranta si inceperea asfaltari strazilor din oras.. ramase din mandatul fostului primar … Si lista ramane deschisa cu alte realizari.. si nereusite . ( revitalizarea partiei de schiuri. de pe Cozla fie .. cu tunuri ptr zapada artificiala… sau partie acoperita cu pelicula plasctic ptr schiat si vara..:) )
  Actualului primar Chitic felicitari ptr tot ce a realizat in timp scurt si obstructionat de o majoritate a consilierilor locali contra lui ( mall -ul Shoppynd Center , asfaltari strazi, reconstructie a Pietei Centrale… etc Succes in continuare.. !!

  Pe primul loc Gh Stefan , pe locul 2 -Chitic si 3- Ion Rotaru.. etc

 14. Vasile Chifu spune

  Rotaru a facut cate un cabinet medical in fiiecare cartier zi si noapte

 15. Pruteanu Claudia spune

  Dragos Chitic….Respect

 16. Mircea Lupei spune

  TOTI AU FURAT DAR IN URMA LUI ȘTEFAN SA CUNOSCUT CEVA!!!!!

 17. Vali Vali spune

  Au inceput Hotiile?

 18. Geladin Mihaela spune

  Lăsați glumele proaste!A făcut vreunul ceva de dragul urbei ?
  Sau tot ce au făcut a fost facut ca să își umfe buzunarele?

 19. Elena Horia spune

  Rotaru a fost cel mai bun.

 20. Nani Adrian spune

  Ca Base

 21. Nani Adrian spune

  Pinalty e cel mai pinal

 22. Niculina Rastasanu spune

  Fiecare a avut contributia sa! Asa ca au continuat proiectele unul de la altul si rezultatele se vad.

 23. Anakra Kra spune

  ROTARU….CEILALTI…..?????

 24. Sergiu Găbureac spune

  Nicu Albu. Până vom mai avea un primar ca el va mai curge ceva apă pe Bistrița.

 25. Elena Donici spune

  D’ul Rotaru.

 26. Cornel Anechitei spune

  Rotaru o fost bun

 27. Anton Andrei Gabriel spune

  Ion Rotaru cel mai bun primar dupa Nicu Albu

 28. Iulia Dima spune

  Dl.Stefan!Un primar model,modern. …cat a fost primar,Piatra-Neamt a inflorit,la modernizat…..acum orasul lasa de dorit !!!

  1. Iliuta spune

   Rotaru numărul 1 restul un fleack

 29. Diaconu Marinela spune

  Domnul
  Dragos
  Chitic

 30. nancu spune

  Ai oameni buni cum puteti spune ca Rotari a fost cel mai bun? Uitați ce oraș distrus a lăsat? Fara străzi asfaltate,toate drumurile nu gropi crstereun oraș cu blocuri murdare,ne recondiționate,cu inundații,un oraș lipsit de frumusețe si turiști,un oraș cenușiu plin de țigani,hoți si murdar cu gunoaiele neridicate cit o săptămână,Rotari a lăsat Primăria leftera bugetul terminat nu numai pe 2004 ci si pe anul următor 2005,G.Ștefan din primul mandat a făcut contracte pt.ec.Orașului oameni de afaceri au prosperat dar in cei 10 ani de mandat cum arata orașul? Va mindriti cu el,iar D.Chitic continua sa facă ce a rămas de făcut pt.oraș ,e o continuitate ,lăsati l pe Rotari cu comuna lui acolo poate e bun,deci nu mai vorbiți ce nu știți,Ștefan a știut sa tina cu mina de fier primăria si chiar toate partidele,eu nu zic ca a fost sfinte,nu a dus destui bani mita la Udrea si alții dar venea cu buget pt.oras

  1. xx spune

   Ai mintea foarte scurta,daca Rotaru a lasat datorii pentru anul urmator(de fapt erau datoriile cetatenilor la incalzire si apa si investitii incepute),Stefan a lasat datorii pentru urmatorii 25 de ani.Rotaru a adus primii bani europeni nerambursabili si am avut primul sistem de acolectare selectiva a gunoiului,cind a plecat toate strazile erau asfaltate ,a inceput sala polivalenta,strandul municipal,intersectia de la regiiment,a adus 28 mil euro pentru schimbat toate tevile de apa in oras iar cind a venit Stefan a fugarit Strabagul ia dat lucrarea lui Batrinu care a mai ous citeva tevi si s-au terminat banii fara sa se faca nici 1/4 din lucrareRotaru a pus bazele la Speranta(buni -rai trebuie cazati undeva si tiganii).Stefan a montat minicentralele de bloc pe care si le-a sabotat singur(a fost primul primar care a oprit apa calda si rece in oras si oamenii au grabit montarea de centrale de apartament),a facut inutila telegondola,pirtia de schi care e nefunctionala,pirtia noua numai a inceput-o cu taierea atitor hectare de padure(avea nevoiede lamn),piata de gross facuta de primarie care dupa 2 ani a devenit privata(stie cineva cum?).La refacerea curtii domnesti care nu e finalizata nici acum si a inceput sa se darime,pentru muzeul de arta si cel etno tigla de pe acoperis a fost suficienta dupa schimbarea cartonului si a riglelor de lemn sa acopere ce se decopertase.La teatru tigla sa dat cu mare atentie jos dar sa asteptat pina au venit tir-urile cu tigla noua cu care sa acoperit teatrul.Stie cineva unde a disparut tigla veche si ultimul tir cu tigla noua adusa in plus ca dealtfel si piatra naturala cu care placase cu 2-3 ani innainte platoul Pruteanu?Toate lampadarele acelea felinar de ce au fost mutate din curtea domneasca si parculetul din centru pe Cuiejdi aici montindu-se altele?…Si cite ar mai fi de spus

   1. mickey999 spune

    @XX…buna observatie!

  2. ana spune

   A fost f. bun de aceea este la puscarie.

 31. Pavel Andras spune

  Dar dintre toti Rotary a vost baiat destept si a plecat la alt cascaval e bine si acolo

 32. Pavel Andras spune

  Dar au facut si celaiti dar Atentie au vacut tot PE Bani publici

 33. Pavel Andras spune

  Dragos cai cu cap de intellectual

 34. Ionel Piatra Neamt spune

  Toti sau luat dupa proecte lui asa ca?

 35. Ionel Piatra Neamt spune

  Ion rotaru

 36. Misu-mihaela Lupan spune

  Nici unu

 37. Angela Pavaleanu spune

  Care e cel mai bun ?LA FURAT !!SĂ FIE TOTUȘI ROTARU ,,DOMNUL „

 38. Lili Floristeanu spune

  Rotraru

 39. Violla Pascu spune

  Gheorghe Ștefan , chiar daca o fi furat ….dar o si facut !! Alti nici nu au făcut ,,,,

  1. Mira Juverdeanu spune

   Vai de capul nostru cu votanti cu o asa gandire x(

 40. Tudor-Marius Curpanaru spune

  Nicu Albu……

 41. Violla Pascu spune

  Gherghe Ștefan cu siguranță !!

 42. Nistor Elena spune

  Ioan Rotaru si Gheorghe Stefan!

 43. Gorcea Paul spune

  G Stefan

 44. Mia Oglagiu spune

  Gheorghe Stefan

 45. Manuela Terenteac spune

  Dragoș e Nr 1

 46. Elionora Toma spune

  Rotaru

 47. Topline Johnny spune

  La furat cel mai bun a fost Pinalti. Mai gospodar a fost Ion Rotaru. Sa vedem cu Chitic ce va fi

 48. Rely Stefan spune

  Ion Rotaru un bun gospodar,bun organizator cu idei bune păcat ca nu a avut suficienta susținere.

 49. Elena Apostoaia spune

  Ștefan a furat mult.

  1. Violla Pascu spune

   ….dar a și făcut !!!

  2. Iulia Dima spune

   Cine n-a furat?Macar de pe urma lui Stefan s-a vazut cate ceva…..

 50. Elena Apostoaia spune

  Rotaru.

 51. Rodica Muresan spune

  Nici unul!

 52. Eugenia Sandu spune

  Stefan

 53. Elena Moisincu spune

  Eu l-am cunoscut de mica pe .dl Rotaru.nu ca e consateanul .meu dar a fost un bun primar al municipiului iar acum e bun primar in Comuna Alexandru Cel Bun.Felicitari.nu mai locuiesc de ani buni acolo asa ca e o lauda binemeritata

 54. Mihnea Mihai spune

  Dn-l Rotaru a făcut Aqua parc în comuna dar a uitat că satul nu are amplasat măcar cate un cos de gunoi,un spatiu amenajat de joaca pentru cei tineri un parculet cv, terenul de fotbal promis nu sa mai făcut,și tot așa… Iar actualul primar al orașului piatra neamț ar trebui să facă o fabrica unde sa lucreze noi cei tineri ,să scoată taxa de gunoi care a fost recent pusa sa asfalteze cum trebuie nu peticeala îs destul de multe dar degeaba le spunem că oricum guvernul doarme și fura iar țara îndura.

 55. Emilian Traista spune

  Din pacate, astia ne sunt alesii…

 56. Valentin Adrian spune

  Cel mai bun la furat a fost stefan clar…

 57. Ariana Angelo spune

  D-nul Rotaru.

 58. Maria Miron spune

  D-nul ROTARU

 59. Stefan spune

  Primii trei au fost/sunt niste catastrofe:fara viziune, pusi numai pe capatuiala.

 60. Chiva Sandu spune

  Da.

 61. Mira Juverdeanu spune

  Cine naiba voteaza? De fapt…stim 🙁

 62. Nicolae Marinica spune

  Nici unu, toti au furat cetatenii orasului!!

 63. Maftei Gheorghe spune

  Balbaitu a fost taticu .. Minim 30 milioane € a rupt…

 64. Mihaela Bogdan spune

  Rotaru!

 65. Loti Manzala spune

  Gheorghe Stefan a adus la primarie tineri si le-a dat mâna liberă să schimbe faţa orasului; pentru ce-a făcut plăteste.In timpul d-lui Rotaru era o ţigăneală- se umpluse orasul de fier forjat ; s- a uitat ? ! Despre primarul în functie ? No coment

 66. Adriana Ioana Manolescu spune

  Gheorghe stefan…chiar daca a furat tot sa cunoscut ce a facut in oras…schimbat pavele, incercat sa faca un oras turistic etc!!aaa renovarea blocurilor aranjarea spatiilor verzi etc

 67. D.j. Max Dragos spune

  Fiecare a facut cate ceva pentru oras in mandatul lui

 68. Rodica Si Nelu Mariut spune

  Cred ca dn ION ROTARU

 69. Iustin Leonte spune

  Cand se va asfalta tot orasul, atunci va voi spune care a fost mai bun :))

 70. Vicu Vicu spune

  Ne meritam soarta…de codasi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate