Vești triste în lumea muzicii populare: îndrăgitul artist Benone Sinulescu se află în stare gravă

0

Interpretul de muzică populară Benone Sinulescu se află în stare gravă, internat într-o clinică de îngrijiri paleative din localitatea Vladimirescu, lângă Arad.

Potrivit presei centrale, artistul a fost găsit zilele trecute în stare de inconștiență, căzut în locuința acestuia.

Ionuț Pavel, fostul său impresar, citat de observatornews, explică cum s-a degradat starea sa de sănătate:

Cum s-a ajuns la această situație? Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală. Când în sfârșit, aflat într-o stare grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgenţă, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condiţiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) şi unde se aşteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile.

Sperăm totuși ca starea sa de sănătate să se îmbunătățească…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate