Vesti proaste pentru nemtenii fumatori

4

Majorarea accizei la tutun a determinat o noua crestere a pretului tigarilor cu 60 de bani. Multi nemteni fumatori se gandesc serios sa se lase de fumat sau sa reduca numarul tigarilor fumate pe zi, in timp ce altii sunt dispusi sa plateasca acciza de 76.6 euro pe mia de tigarete. Se estimeaza ca pretul mediu al unui pachet de tigari va ajunge la 10,5 lei.

E.Z.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. gigi spune

  10,5 lei? lol nu fumeaza nimeni la firma aia? sau poate tigarile sunt aservite politic? ca si cafeaua? haha

 2. Dobre Iuliana spune

  era vorba de pretul mediu… daca unii bogatani isi permit sa dea 15-20 de lei sau chiar mai mult pe tigari fitzoase, unii fumeaza cele mai ieftine tigari…adunand si impartind iese media de care zicea neinteligentul autor.

 3. AVOCAT spune

  Cand se vorbeste de preturi , venituri sau nivele de inteligenta se raporteaza totul la o valoare medie .
  EX: Salariile in Romania sunt de 5 ori mai mici ca in Ungaria …… asta nu presupune ca nu sunt in Romania salarii de 5 ori mai mari .
  sau
  EX: Coeficientul de inteligenta a romanilor este in scadere …….. asta nu presupune ca nu sunt deja unii care nu il mai au deloc .

 4. Devastatorul spune

  Eu tare-s curios cine mama boalii a scris articolul asta si cu ce a gandit cand l-a scris. Se estimeaza ca pretul unui pachet de tigari va ajunge la 10,5 lei? Nu-i rau tinand cont ca acum costa aproape 12 lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate