Vești bune pentru pensionari! Se acordă din nou bilete de tratament balnear

0

Casa Națională de Pensii Publice și casele teritoriale de pensii reiau activitatea privind acordarea prestațiilor sub forma biletelor de tratament balnear.

Prima serie de tratament disponibilă este seria a noua de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiune perioada 24-28 iunie 2020, Casei Județene de Pensii Neamț fiindu-i alocate un număr de 36 bilete de tratament în următoarele stațiuni: Amara, Buziaș, Covasna,  1Mai – Oradea și Nicolina.

Beneficiarii vor fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afișată atât la sediile Casei Județene de Pensii Neamț, din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va putea face numai după informarea telefonică, pe baza unei programări, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. Informații privind bilete de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233211353.

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Pentru evitarea aglomerației – având în vedere condițiile de siguranță medicală impuse de prevenirea răspândirii COVID-19, recomandam ca aceste cereri sa fie transmise prin poștă (letrică) sau poștă electronică, la una din cele douăadrese de e-mail: [email protected] sau [email protected]

Menționăm că până la această dată sunt depuse 4530 cereri de tratament balnear pentru anul 2020, fiind valorificat un număr de 94 bilete de tratament .

Birou Comunicare, Relații Publice și Informatică

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate