„Vești bune pentru pensionari!” – Ciprian Șerban

0

Vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul Ciprian Șerban, a transmis o veste foarte bună pentru pensionari: „angajamentul PSD de a crește pensiile a fost împărtășit și de premierul Ciucă și PNL”.

Așadar, de la 1 ianuarie, pensiile vor crește cu 11%. O creștere care va asigura, măcar, menținerea cât mai mult a puterii de cumpărare a pensionarilor, serios afectată de scumpirile generalizate.

PSD va continua să propună și să lupte pentru adoptarea măsurilor de sprijin social, mai ales pentru acele categorii de populație care sunt vulnerabile în fața valului de scumpiri, și de creștere sustenabilă a puterii de cumpărare.

PSD, din momentul intrării la guvernare, a impus Coaliției schimbarea radicală a abordării protecției sociale și adoptarea unor politici incluzive.

Amintesc aici doar câteva măsuri pe care PSD a reușit prin negocieri în Coaliție să le promoveze:

✔️majorarea pensiilor și a alocațiilor la începutul anului,

✔️majorarea salariilor pentru unele categorii de bugetari,

✔️instituirea plafonărilor la electricitate și gaz pentru consumatorii casnici și IMM-uri.”, a transmis domnul Ciprian Șerban.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate